Simona Ionescu / Redactor Șef

Vești bune despre tânărul înjunghiat la Craiova. E un miracol. Sute de oameni vor să-l ajute pe Emanuel care se luptă să trăiască

Vești bune despre tânărul înjunghiat la Craiova. E un miracol. Sute de oameni vor să-l ajute pe Emanuel care se luptă să trăiască
În urma anunțului prietenilor Melissei, a mamei acesteia și a prietenilor prietenului său pentru donare de sânge, sute de oameni au venit la Centrul de Transfuzii Craiova. În cursul zilei de azi, Emanuel s-a trezit din comă.

Emanuel, tânărul de 19 ani rănit în Grădina Botanică a ieșit din comă. El reușește să articuleze câteva cuvinte, dar nu vorbește cursiv. Își recunoaște familia și știe de ce se află acolo. Întreabă prin semne de iubita lui, însă nu știe, încă, faptul că Melis a decedat, conform surselor Cancan.ro.

Reprezentanții Centrului de Transfuzii din Craiova au declarat azi că niciodată nu s-a întâmplat să vină într-o zi atât de mulți donatori și au fost marcați de gestul oamenilor.

Cunoscuți sau necunoscuți, toți au fost impresionați de cazul băiatului care se zbate între viață și moarte și au venit să doneze sânge, în speranța că vor ajuta. Dacă în mod normal la Centrul de Transfuzii Craiova ajung cel mult 50 de oameni pe zi, astăzi, doar până la ora 12.00 au ajuns peste 100 de suflete.

Melis și prietenul său erau născuți pe 8 august

Tânărul de 19 ani a pierdut patru litri de sânge, iar atunci când l-au preluat medicii au fost șocați de starea în care se află. Cei doi iubiți erau născuți amândoi pe data de 8 august și se pregăteau să facă o petrecere. De asemenea, strângeau bani ca să plece să viziteze America. Cei doi obișnuiau să meargă foarte des în Grădina Botanică, unde le plăcea să stea să citească.

Ucigașul de 17 ani a fost arestat

După ce a dat nenumărate declarații în fața oamenilor legii, Mario Alexandru Fojică, ucigașul în vârstă de 17 ani, cadet la un liceu militar, a fost arestat.

Melis, fata ucisă cu sânge rece la Craiova

Polițiștii spun că urmează să fie audiate acum cunoștințele Melisei, ale prietenului său dar și ale ucigașului, pentru a înțelege cu adevărat dacă acesta îi cunoștea sau nu pe cei doi pe care i-a înjunghiat. Anchetatorilor li s-a părut suspect că acesta avea în rucsac cagulă, cuțit și mănuși, ca și cum ar fi premeditat crima.

Mama Melisei a dat un mesaj tulburător

Recent, mama fetei ucise a dat un mesaj tulburător pe contul de socializare. „În urma tragicului eveniment petrecut ieri, în Grădina Botanică, îngerașul nostru scump se află, din această după-amiază, la Capela Bisericii Sf. Spiridon (în spatele Farmaciei 3F).

Melis, eroul nostru, ai fost o lumină blândă în viețile noastre, un înger care ne-a adus bucurie și iubire necondiționată. Îți vom purta amintirea în inimile noastre mereu! Dumnezeu să aibă grijă de sufletul tău prețios!”, este mesajul transmis de Ana Maria Lungu, mama Melisei.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre