Simona Ionescu / Redactor Șef

Vești rele pentru Vlad Huidu. Fratele cârcotașului are dureri cumplite. Giulia Anghelescu spune ce hotărâre s-a luat

Vești rele pentru Vlad Huidu. Fratele cârcotașului are dureri cumplite. Giulia Anghelescu spune ce hotărâre s-a luat
De zece ani, Vlad Huidu și Giulia Anghelescu fac un cuplu bine sudat și sunt fericiții părinți a doi copii minunați.

Giulia Anghelescu este cu sufletul rupt în două, după ce a aflat de problemele de sănătate ale soțului său, Vlad Huidu.

Vești rele pentru Vlad Huidu. Fratele cârcotașului are dureri cumplite. Giulia Anghelescu spune ce hotărâre s-a luat

Pe contul său de socializare, Giulia Angelescu le-a spus fanilor că soțul său, Vlad Huidu, urmează să fie internat în spital în acest week-end, unde va suferi o intervenție chirurgicală. El va fi internat duminică, iar luni va intra pe mâna medicilor. Vlad Huidu are probleme renale și are nevoie de operație pentru a scăpa de pietre la rinichi.

„Este destul de importantă această intervenție ca să scape de aceste dureri”

,,Soțul este foarte trist că nu poate să mă acompanieze în acest weekend deoarece duminică se internează, iar luni dimineață se operează. Trebuie să scoată pietricica pe alte căi decât se aștepta.

Deocamdată are o stare bună, dar este destul de importantă această intervenție ca să scape de aceste dureri.”, a declarat Giulia Anghelescu pe rețelele de socializare.

„Eu îmi doream ca el să nu mai iasă la plimbare cu motorul, pentru că mi se părea periculos”

Iulia și Vlad s-au căsătorit în anul 2012, dar au trecut prin momente grele în relație, ba chiar au fost despărțiți un an și jumătate. „Se zice că primul hop într-o relație este atunci când se împlinesc trei ani și noi am vrut să respectăm asta. Glumesc! Pe vremea aceea cred că amândoi aveam niște așteptări exagerate de la celălalt.

Eu îmi doream ca el să nu mai iasă la plimbare cu motorul, pentru că mi se părea periculos, deși asta e în continuare una dintre cele mai mari pasiuni ale lui, el își dorea ca eu să fiu mai des acasă și mai puțin la concerte, și din multe certuri mici și banale am ajuns să ne despărțim. Despărțirea a fost însă cel mai bun lucru care ni se putea întâmpla la momentul acela, pentru că ne-a ajutat să ne clarificăm sentimentele și dorințele.”, a declarat Giulia pentru Viva.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre