Simona Ionescu / Redactor Șef

Vești triste. Ion Caramitru rămâne în spital. Ce i s-a descoperit actorului

Vești triste. Ion Caramitru rămâne în spital. Ce i s-a descoperit actorului
Starea de sănătate a lui Ion Caramitru nu s-a îmbunătățit. Actorul are mari probleme de sănătate și rămâne internat în unitatea medicală.

A ajuns în spital acum zece zile, dar celebrul manager al TNB, actorul Ion Caramitru nu se simte bine deloc. Ce se întâmplă.

Vești triste. Ion Caramitru rămâne în spital. Ce i s-a descoperit actorului

Când a fost dus la unitatea spitalicească, medicii au fost optimiști în privința lui Ion Caramitru. Între timp, situația s-a schimbat. Actorul a ieșit negativ la testul COVID, însă i s-a găsit o infecție în sânge. Ca atare, doctorii nu știu de diagnostic să dea și l-au supus pe Caramitru unui set de alte analize. Cu doar câteva zile în urmă însă, Ioan Onisei a afirmat că actorul se simte mai bine, dar se află sub antibiotice.

„Medicii încearcă să afle cauza”

“Vă pot asigura că Ion Caramitru are un tonus bun. Am vorbit personal cu el şi nu e nimic grav. Felul în care vorbeşte e neschimbat. La fel şi starea sa de spirit e cea cu care ne-a obişnuit pe cei mai mulţi dintre noi. Sigur că fiind vorba despre Ion Caramitru lumea se agită.

Iar medicii încearcă să afle cauza pentru care necesită  să fie spitalizat câteva zile. În prezent însă, nu se cunosc nici cauzele actualei stări de sănătate a lui Ion Caramitru, nici cât va trebui să rămână în spital”, a menționat Ioan Onisei pentru impact.ro.

Nu a putut să participe la Festivalul Serile Filmului Românesc

În vârstă de 79 de ani, Ion Caramitru nu a putut să participe la Festivalul Serile Filmului Românesc. Este vorba de cea de-a XII-a ediție SFR, care îi era dedicată. La Gala de deschidere a fost proiectat în aer liber filmul „Ştefan Luchian”. Pelicula este o producţie din 1981 care poartă semnătura regizorului Nicolae Mărgineanu, și-l are pe Ion Caramitru în rolul principal.

Sursă foto: blog TNB

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre