Simona Ionescu / Redactor Șef

Vești uriașe la Moscova. Ce surpriză neașteptată a primit Putin, de la iubita lui, înainte de Ziua Victoriei

Vești uriașe la Moscova. Ce surpriză neașteptată a primit Putin, de la iubita lui, înainte de Ziua Victoriei
Vladimir Putin a fost uimit să descopere că iubita sa este din nou însărcinată, s-a anunțat ieri la Moscova.

Președintele Rusiei – care împlinește 70 de ani în octombrie – se spune că are deja cel puțin doi fii cu fosta sportivă olimpică (gimnastică ritmică) Alina Kabaeva, în vârstă de 38 de ani.

Aceasta ar fi din nou însărcinată, scrie The Sun. Totuși, Vladimir Putin nu a recunoscut niciodată relația cu tânăra despre care s-a spus anterior că se ascunde în Elveția. Și, în niciun caz, la vârsta înaintată pe care o oare, nu plănuia un nou copil. Publicația citată menționează surse care au afirmat că președintele a „luat foc de nervi” când a aflat vestea, în timp ce se pregătea să-și scoată la defilare forțele armate pentru la parada de Ziua Victoriei din Piața Roșie de astăzi.

Amanta va face doi copii, scrie presa

Divorțatul Putin – despre care se spune că ar fi afectat de cancer și de boala Parkinson – nu vrea ca nimic să afecteze parada de prezentare a rachetelor sale. Însă jurnaliștii de la canalul de știri rusesc General SVR Telegram a dezvăluit afirmația că Alina, supranumită cea mai flexibilă femeie din Rusia, este însărcinată. Amanta, despre care se zvonește că ar fi iubita lui Vladimir Putin „dă naștere la gemeni într-o clinică VIP”, au transmis jurnaliștii.

„Putin a aflat că amanta sa este din nou însărcinată – și după cum se pare, acest lucru nu a fost planificat”, a mai informat televiziunea. Putin nu a recunoscut niciodată o relație cu Kabaeva – despre care s-a spus anterior că se ascunde în Elveția. Un ziar local a scris că a avut un fiu cât a stat în Elveția, în 2015 și un altul la Moscova în 2019.

Cine e olimpica lui Putin

Alina Kabaeva este o gimnastă olimpică rusă, precum și politiciană, deputat în Duma de Stat între 2007 și 2014. În septembrie 2014, Alina Kabaeva a devenit șefa consiliului de administrație într-un trust de presă favorabil Kremlinului, Grupul Național Media.  Săptămâna trecută s-a aflat că Alina Kabaeva a intrat în vizorul UE și ar putea fi pusă pe „lista neagră” a persoanelor sancționate în contextul războiului din Ucraina. Ea e considerată cea mai flexibilă femeie din Rusia.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre