Simona Ionescu / Redactor Șef

Vica Blochina, stoarsă în această seară, cu 40 de întrebări, de Denise Rifai

Vica Blochina, stoarsă în această seară, cu 40 de întrebări, de Denise Rifai
De curând publicul a aflat că Vica Blochina merge la biserică în fiecare duminică, unde nu se roagă pentru ceva anume, ci pur și simplu merge ca un om recunoscător lui Dumnezeu pentru tot ce i-a oferit viața. În această seară va merge la emisiunea lui Denise Rifai ca să-și mărturisească viața.

Vica Blochina este invitata ediției de duminică a emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată de la ora 22:30, la Kanal D.

Născută în Lituania, Vica Blochina a venit în România comunistă înainte de a împlini 18 ani, inițial doar pentru o vară, însă a rămas definitiv aici.

Fosta dansatoare la celebrul bar Melody din București, unde l-a și cunoscut pe cel care avea să îi marcheze destinul, Vica Blochina a avut o relație de peste 16 ani cu fostul selecționer Victor Pițurcă, însurat și tatăl a doi copii. Cum acesta nu a vrut să-și părăsească familia, fosta balerină a povestit presei despre longeviva relație și că este însărcinată.

Despărțirea de celebrul selecționer de fotbal a adus-o pe Vica Blochina în atenția presei și a producătorilor de televiziune. Mai ales după 2012, când Victor Pițurcă a recunoscut băiatul în urma unui test ADN, iar Edan a decis că vrea să locuiască alături de tatăl său și s-a mutat acasă la Pițurcă. Soția fostului antrenor a naționalei a înțeles situația și îi este alături soțului, îl cresc împreună pe Edan, care a ajuns la 17 ani și joacă fotbal de mult timp.

Vica Blochina va oferi, în cadrul interviului maraton, o serie de detalii despre viața ei tumultuoasă.

Vica Blochina cu Denise Rifai, în platoul Kanal D

„De câte ori i-ați dansat lui Ion Iliescu la barul Melody?”, „Este Victor Pițurcă iubirea vieții dumneavoastră?”, „Câte umilințe a suportat Vica Blochina?”, „Ce i-ați spune tatălui dumneavoastră dacă ar mai trăi?”, „Ce ați face diferit dacă ați lua-o de la capăt?”, „Ce ați face pentru 1 milion de euro?”, acestea sunt doar câteva dintre întrebările care-i vor fi adresate Vicăi Blochina, în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată duminică, de la ora 22:30, la Kanal D.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre