Simona Ionescu / Redactor Șef

Victoria și David Beckham se ceartă cu vecinii. Cu ce i-au supărat starurile pe locuitorii de la țară

Victoria și David Beckham se ceartă cu vecinii. Cu ce i-au supărat starurile pe locuitorii de la țară
Victoria și David Beckham s-au confruntat cu mai multe probleme în ceea ce privește planurile de a construi un lac enorm, la casa lor din Cotswold.

Celebrul cuplu a primit în sfârșit permisiunea de planificare pentru a începe lucrul la uriașul lor proiect, la începutul acestui an. Inițial, la prima prezentare, proiectul a fost refuzat de autorități. Cu toate acestea, cuplul ar fi prezentat planurile pentru a face lacul de pe proprietatea lor și mai mare, iar locuitorii din zonă și-au exprimat din nou îngrijorările.

Vecinul morocănos a făcut plângere

Un rezident a contactat Consiliul raional West Oxfordshire în încercarea de a opri construcția lacului, fiind îngrijorat de posibile inundații. Plângerea ridică, de asemenea, îngrijorarea cu privire la bărcile cu motor care vor circula peste lac, care ar „spulbera pacea și liniștea”.

„Trebuie să obiectez această nouă propunere. Am fost împotriva planului inițial și preocupările mele au fost ignorate. Cred că planul lor de a mări lacul ar putea crește șansele de inundații în zonă considerabil. De asemenea, lacul pare prea mare pentru zona în care se află. De asemenea, zona liniștită va fi plină de bărci cu motor. Nu este în concordanță cu zona și ce este planificat în continuare? Barcile cu motor plimbându-se în sus și în jos și spulberând pacea? Pur și simplu nu ar trebui permis”, a declarat vecinul morocănos, în plângerea făcută.

Acasă la familia Beckham

Victoria și David Beckham s-au confruntat deja cu contracarări la începutul acestui an, când locuitorii locali s-au opus proiectului lor inițial. Cu toate acestea, consiliul local le-a dat în cele din urmă permisiunea, iar lucrările de construcție sunt acum în desfășurare.

David, în vârstă de 45 de ani,  a hotărât să interzică acum telefoanele acasă, astfel încât să se regăsească în conversații între ei în timp ce își petrec serile împreună. El vrea să se bucure de ceva timp departe de tehnologie, astfel încât el și soția sa, în vârstă de 46 de ani, să poată vorbi și să își arate mai multă afecțiune unul față de celălalt, la fel cum au făcut-o în vacanță.

Se schimbă textul principalei rugăciuni creștine. Cum vor spune „Tatăl Nostru” miliardele de oameni

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre