Simona Ionescu / Redactor Șef

Video. Nu o să credeți cine sunt persoanele care dau voce Minionilor din celebrele desene animate. Trebuie să vedeți asta!

Video. Nu o să credeți cine sunt persoanele care dau voce Minionilor din celebrele desene animate. Trebuie să vedeți asta!
Într-un moment viral amuzant și plin de căldură, actrițele de voce italiene Arianna Craviotto și Stefania Depeppe au oferit fanilor o privire din culise despre cum dau viață Minionilor în versiunea italiană a filmului ‘’Minionii’’.

Cele două actrițe au postat un videoclip în care își demonstrează abilitățile de dublaj, capturând haosul și limbajul hilar al celor mai îndrăgițe personaje galbene.

Videoclipul, care a adunat rapid milioane de vizualizări și aprecieri, le prezintă pe actrițe dublând o scenă în care Minionii provoacă haos în cabina unui avion. Fanii au fost atât impresionați, cât și amuzați, mulți întrebându-se cum au reușit cele două să-și păstreze calmul în timp ce livrau replici nonsens, dar perfect temporizate. Abilitățile lor comice și capacitatea de a face limba Minionilor universal amuzantă le-au adus multe laude online.

Munca lor a contribuit major la succesul filmelor Minioni

Clipul a stârnit și nostalgie pentru vremurile DVD-urilor, fanii cerând mai mult conținut din culise ca acesta. Unii au sugerat chiar ca studiourile să producă documentare despre actorii de voce, deoarece munca lor adaugă mult farmec personajelor animate precum Minionii.

Pentru cei curioși, limbajul original al Minionilor a fost creat de Pierre Coffin, dar este cu adevărat o încântare să vezi cum este adaptat pentru publicul italian, datorită lui Craviotto și Depeppe.

Minionii poate vorbesc în nonsensuri, dar umorul lor este universal—și acum putem vedea cât de mult talent și râsete contribuie la acest proces!

Cel mai nou film cu Minionii este acum în cinematografe

Anul acesta, a avut premiera ‘’Minionii 4’’, cea mai recentă aventură din franciza ‘’Minionii’’. Filmul continuă să exploreze lumea haotică și plină de umor a Minionilor, care sunt din nou în centrul unor situații pline de nebunie și distracție.

De data aceasta, povestea îi duce pe Minioni într-o nouă misiune care promite să fie la fel de spectaculoasă și amuzantă ca celelalte filme din serie. Fanii au fost încântați să vadă noile peripeții ale acestor personaje galbene adorate în întreaga lume.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre