Simona Ionescu / Redactor Șef

Videoclipul care a sfâșiat inimile tuturor! Ce se întâmplă cu micuțul este tragic

Videoclipul care a sfâșiat inimile tuturor! Ce se întâmplă cu micuțul este tragic
Un videoclip sfâșietor înconjoară internetul. Imaginile care au devenit virale au emoționat oamenii de pretutindeni, iar unii au început chiar să plângă.

În videoclipul care a emoționat o lume întreagă este surprins un moment de nedescris. Imaginile vorbesc de la sine. A ajuns rapid viral, datorită emoției pe care o transmite. Videoclipul care a sfâșiat inimile tuturor.

Și-a luat adio de la propriul fiu

Imaginile tragice au sfâșiat inimile oamenilor în momentul în care un ofițer naval a salutat și și-a sărutat fiul de adio. Copilul și-a dat apoi ultima suflare, fiind grav rănit într-un accident de mașină.

Leopauld Sanchez se afla într-o mașină alături de familia sa. Ei au fost implicați într-o coliziune mortală. Copilul a suferit leziuni devastatoare la coloana vertebrală și la creier. Accidentul tragic a luat viața și altor trei persoane. Craniul micuțului a fost desprins de coloana vertebrală, trecând apoi printr-o operație extrem de riscantă. 

Inima micuțului a fost donată

A petrecut aproape trei luni luptându-se pentru viața sa în spital. Din păcate nu a reușit să-și recapete capacitatea de a respira singur. Medicii le-au spus părinților săi, Paul și Ayie Sanchez, că nu mai poate fi salvat.

În videoclipul emoționant, Paul și Ayie sunt văzuți cum își iau rămas bun de la micul lor erou, înainte ca acesta să fie dus într-o operație pentru a-i scoate organele. Inima lui Leopauld a fost donată unui băiat de șase luni din San Diego. Ficatul unei fete de trei luni din Stanford, iar rinichii lui au fost donați unui adult din San Francisco.

„Leopauld a trăit puțin, dar în acea perioadă scurtă a reușit să ducă o viață minunată plină de împărtășire, dragoste și minuni. Când era încă în spital, ne-am tot rugat la minuni pentru el, dar acum ne dăm seama că miracolul era chiar în fața noastră, care era el. El însuși este miracolul care dă speranță pentru cele trei vieți care pot continua și trăi și este minunat. Voi continua să vorbesc despre el și să împărtășesc minunata poveste. Vreau să aduc la cunoștință mai multor oameni despre donarea de organe”, a spus Paul, tatăl micuțului.

Un accident tragic de mașină

Videoclipul care a sfâșiat inimile tuturor. Familia se deplasa către casă și se aflau la doar 32 de kilometri distanță când s-a întâmplat nenorocirea. Un șofer care călătorea în cealaltă direcție a intrat pe contrasens, ducând la o coliziune frontală și mortală. Paul, Ayie și Neopaulus, în vârstă de opt ani, și Shapriana, în vârstă de cinci ani, au suferit răni ușoare, dar Leopauld nu a mai putut fi salvat.

Alți șoferi s-au oprit pentru a oferi o mână de ajutor, inclusiv o asistentă medicală care a efectuat RCP până când serviciile de urgență au sosit. Leopauld și Neopaulus au fost transportați cu avionul la spital, în timp ce părinții și sora lui i-au urmat în ambulanță.

Micuțul a trecut printr-o operație dificilă, dar nu a mai putut fi salvat

Medicii l-au avertizat pe Paul că fiul său probabil nu va supraviețui și că are nevoie de o intervenție chirurgicală dificilă pentru a-i reatașa craniul, pe care majoritatea spitalelor nu ar putea să o efectueze.

„Doctorii ne-au spus că rănile lui Leopauld erau atât de grave încât s-ar putea să nu supraviețuiască și că nu puteam face nimic. Au spus că s-ar putea să nu mai poată respira singur sau să meargă din nou. Ne-au tot întrebat dacă vrem să-l lăsăm să plece în pace și să tragă ștecherul, dar am spus că nu, nu vom renunța la bebelușii noștri și încă credem în miracole”, a povestit un medic.

Cu toate acestea, starea de sănătate a lui Leopauld s-a înrăutățit. Ritmul cardiac și tensiunea arterială fluctuau rapid și avea probleme cu digestia. O radiografie a creierului a arătat că există lichid în creierul lui Leopauld. Familia Sanchez a fost chemată la spital. Medicii au spus că micuțul se afla moarte cerebrală și nu se va mai putea recupera, pe 15 ianuarie. Un asistent social s-a adresat părinților îndurerați pentru a-i întreba dacă sunt dispuși să doneze organele fiului lor. 

„A spus că există posibilitatea ca fiul meu să salveze opt vieți și, înainte să mă întrebe, fără ezitare i-am spus că voi spune că da. A trăit o viață scurtă, dar a cunoaște o parte din el ar fi trăit în altcineva ar fi un alt miracol”, a spus Paul.

Miley Cyrus topește inimile fanilor cu adopția unui cățel salvat din incendiile din Los Angeles

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre