Simona Ionescu / Redactor Șef

Vin Diesel se reprofilează în carieră. Situațiile de criză cer măsuri disperate

Vin Diesel se reprofilează în carieră. Situațiile de criză cer măsuri disperate
Pandemia de coronavirus a cauzat o mulțime de probleme peste tot pe glob. Pentru a depăși această criză globală, s-au luat măsuri drastice în întreaga lume. Așadar, anul 2020 a fost „pus pe repaus”, precum și toate evenimentele și adunările publice, oamenii fiind forțați să petreacă majoritatea timpului în propriile locuințe.

Oamenii încearcă să se adapteze la noile „condiții de trai” și vin cu fel și fel de idei prin care se reinventează. Printre evenimentele amânate până anul viitor se numără și lansarea ultimului film din seria „Fast & Furious”, făcându-l pe Vin Diesel să își găsească încă o ocupație.

Nici în bucătărie, nici în sala de fitness…ci în studio-ul de muzică

Actorul s-a reprofilat pe timp de criză, făcându-și debutul în cariera muzicală. Acesta a lansat o piesă dance, în colaborare cu Kygo.

Faptul că momentan porțile de la Hollywood sunt închise, cu toate studiourile care au pus filmările în pauză și au amânat lansările producțiilor cinematografice, l-a îndemnat pe Vin Diesel să își găsească o nouă ocupație. Actorul a considerat că este momentul perfect pentru un hit, de data aceasta muzical.

Vin Diesel este susținut: „Kygo a crezut în mine”

Vedeta în vârstă de 53 de ani a colaborat cu Kygo la single-ul „Feel Like I Do”, pe care l-a înregistrat în perioada carantinei. Cu ocazia apariției la emisiunea The Kelly Clarkson Show, Vin Diesel nu a venit cu mâna goală, ci și-a încântat fanii cu un cântec nou nouț.

„Sunt binecuvântat ca într-un an în care în mod normal aș fi fost pe platourile de filmare, dar nu s-a putut din cauza pandemiei, să-mi pot folosi creativitatea altfel. E o altă modalitate de a vă arăta o parte din inima mea. Iar unul dintre oamenii care au crezut în mine este Kygo. Așa că acum voi lansa primul cântec cu Kygo, numit Feel Like I Do. Sper să vă placă”, a spus Vin Diesel.

Lili Sandu și-a pus fanii pe gânduri. Bianca Drăgușanu a intervenit ca o mahalagioaică

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre