Simona Ionescu / Redactor Șef

Vine barza din nou la ”Neața cu Răzvan și Dani”? Anunțul e deja făcut

Vine barza din nou la ”Neața cu Răzvan și Dani”? Anunțul e deja făcut
Vedetele de la Neatza de week-end au început anul cu multă încredere și speranță. În prima ediție din 2022, acestea și-au anunțat dorințele.

Diana Munteanu, Ramona Olaru, Cuza și Florin Ristei au făcut destăinuiri în a doua zi din noul an.

Vine barza din nou la ”Neața cu Răzvan și Dani”? Anunțul e deja făcut

Prima ediție Neatza de week-end a început în forță. Vedetele au intrat așa cum scrie la carte în noul an și au venit la emisiune cu jumătățile lor ca să facă show. Bomba a aruncat-o Ramona Olaru. De mână cu Cătălin Cazacu, fotomodelul a spus că are două mari dorințe pentru 2022: să înceapă cursurile de actorie, undeva prin martie, și să facă un copil.

Florin Ristei își dorește multă liniște în casă

La rândul său, simpaticul Cuza e îndrăgostit de emisiune și vrea să rămână în acest loc și în 2022 și să fie echilibrat.

Pentru Florin Ristei, anul perfect este cel cu multe cântări și cu liniște în casă.

În ceea ce o privește pe Diana Munteanu, ea care speră că 2022 îi va aduce în casă bărbatul la care visează: „Nu mi-ar părea rău să țin pe cineva în brațe, nu numai o pernă. E momentul să recuperez”.

Ramona, Crăciun exotic

Fotomodelul a spus că are două mari dorințe pentru 2022: să înceapă cursurile de actorie, undeva prin martie, și să facă un copil.

Crăciunul a fost pentru Ramona Olaru și Cătălin Cazacu un moment pe care nu-l vor uita niciodată. Cei doi s-au distrat în Zanzibar în costume de baie, iar blonda n-a ratat ocazia să posteze tot felul de fotografii care au strâns rapid mii de like-uri.

„Petrecem în costum de baie Crăciunul, pe plajă! Sunt mai mulți prieteni care merg cu noi. O să fie nebunie! Plecăm în vacanță la cald, în Zanzibar!

Îmi doresc să pun în aplicare, în anul ce vine, toate lecțiile pe care le-am învățat în anul ce tocmai se încheie! Și să pun pe picioare noul proiect, despre care momentan nu vorbesc, până nu se leagă! Și cam atât! Sunt obosită și aștept să plec mai repede! A fost un an plin cu de toate!”, a declarat Ramona Olaru înainte de sărbători.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre