Simona Ionescu / Redactor Șef

Viorel Lis, în stare gravă în spital. Ce se întâmplă cu fostul primar al Capitalei

Viorel Lis, în stare gravă în spital. Ce se întâmplă cu fostul primar al Capitalei
Fostul primar al Capitalei, Viorel Lis, trece prin momente grele. Acesta a fost internat de urgență la spital.

Oana și Viorel Lis trec prin cea mai mare cumpănă. Situația e foarte gravă în mod special pentru fostul primar.

Viorel Lis, în stare gravă în spital. Ce se întâmplă cu fostul primar al Capitalei

Viorel Lis și Oana Lis sunt distruși în acest moment. Atât blonda cât și fostul primar al Capitalei au luat coronavirus. Oana este într-o stare mai bună, dar se tratează acasă. În schimb, Lis este internat la Matei Balș și se află într-o situație foarte gravă.

“Un om sănătos poate avea o mie de visuri. Însă un om bolnav are un singur vis…să fie sănătos. Avem amândoi COVID, Vă rog să ne țineți pumnii sa trecem cu bine și peste această încercare”, a scris Oana pe contul său de Facebook.

„Sunt terminat la plămâni”

Cu o voce stinsă, Viorel Lis a reușit să spună câteva cuvinte pentru Antena Stars. El a confirmat că este internat, dar se simte foarte rău, având probleme mari cu plămânii.

“Sunt terminat la plămâni. Nu pot să vorbesc, nu-mi dau voie, domnișoarele asistente spun că obosesc, că nu mi-e bine”, a spus Lis. Potrivit surselor, Viorel Lis ar avea plămânii afectați în proporție de 5% și i s-ar administra Remdesivir.

Lis mai are și multe alte probleme de sănătate

Situația este cu atât mai gravă pentru Viorel Lis, cu cât acesta mai are multe alte probleme de sănătate. În ultimul an, acesta a stat mai mult în casă și acest lucru i-a dăunat sănătății foarte mult, astfel că în luna septembrie Oana spunea că abia mai poate merge. „Se plimbă săracul prin pat, prin sufragerie. E complicat, de când cu pandemia s-au accentuat problemele de sănătate, au apărut altele noi.

Nu mai poate să mai meargă bine din cauza sedentarismului că a stat mai mult în pat și totul se complică, nu credeam că o să fie așa greu, bătrânețea este destul de grea”, a mărturisit atunci Oana Lis la Antena Stars.

Sursă foto: facebook

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre