Simona Ionescu / Redactor Șef

Viorica de la Clejani se pregătește să fie soacră. Oftează și acum după două cântărețe celebre

Viorica de la Clejani se pregătește să fie soacră. Oftează și acum după două cântărețe celebre
Iubită de toată România, Viorica de la Clejani are o mare dorință: să-și vadă copiii la casa lor.

Când apare Viorica de la Clejani pe scenă, distracția e în toi. Dar în viața personală, artista nu a fost atât de fericită.

Viorica de la Clejani se pregătește să fie soacră. Oftează și acum după două cântărețe celebre

Simpatică și tranșantă, Viorica de la Clejani a spus întotdeauna lucrurilor pe nume, lucru apreciat de fanii săi. De ceva vreme, ea își dorește să devină soacră, dar nici fata, nici băiatul nu-i îndeplinesc această dorință. Cântăreața și-a plâns oful pe tiktok, unde a povestit că și-ar fi dorit un anume ginere pentru Margherita.

De asemenea, ea a pomenit și de două cântărețe celebre care ar fi arătat bine ca nurori pentru Fulgy. Din păcate însă, ambele au un partener extraordinar. „Aș fi vrut Victor, care a fost cu Bianca Drăgușanu. Mi-ar mai fi plăcut două. Nicole Cherry și Theo Rose, dar eu le spun căsnicie fericită, că amândouă sunt cuplate”, a spus Viorica de la Clejani.

Margherita a fost condamnată definitiv

La sfârșitul lunii iunie, Margherita a primit și sentința definitivă de la judecători. „Desfiinţează, în parte, sentinţa penală apelată şi rejudecând: În baza art.396 alin.1, 2 şi 10 C.p.p. raportat la art.61 C.p., condamnă pe inculpata Manole Myriam-Margareta la pedeapsa de 40.000 de lei amendă penală (200 zile amendă x 200 lei/zi) pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe prevăzută de art.336 alin.2 C.p.. (fapta din 23.05.2020)”, este o parte a deciziei luate de magistrați. De asemenea, ea nu mai are voie să conducă o perioadă de trei ani.

A fost prinsă la volan sub influența substanțelor interzise

Margherita a călcat grav pe bec în mai 2020, când a provocat un accident pe bulevardul Gheorghe Șincai din Sectorul 4. Ea se întorcea de la o petrecere și, fiind sub influența substanțelor interzise, a lovit un autoturism care era parcat. După toată această poveste, Viorica și Ioniță de la Clejani speră că fiica lor mult iubită se va potoli și-și va vedea de viață.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre