Simona Ionescu / Redactor Șef

Viviana Sposub, acuzată că iubește un monstru, are o primă reacție: „Trebuie să ofer sprijin partenerului meu în procesul lui de vindecare”

Viviana Sposub, acuzată că iubește un monstru, are o primă reacție: „Trebuie să ofer sprijin partenerului meu în procesul lui de vindecare”
După ce George Burcea a instigat la violență împotriva femeilor, fanii au făcut-o cu ou și cu oțet și pe iubita lui, Viviana Sposub.

Viviana Sposub a fost luată în colimatoriu de urmăritorii ei. Vedeta a fost trasă la răspundere în urma declarațiilor făcute de iubitul ei, actorul George Burcea.

Viviana Sposub, acuzată că iubește un monstru

Imaginea Vivianei Sposub a fost grav afectată de ultimele mesaje postate de contul de socializare de George Burcea. După ce acesta a declarat că femeile trebuie bătute, prezentatoarea a început să aibă probleme. La ultima postare a concurentei de la emisiunea „Bravo, ai stil! Celebrities”, nu a mai primit nici un fel de comentarii așa cum era obișnuită, ci remarci dure din partea fanilor. Aceștia au întrebat-o ce fel de femeie este aceea care poate iubi un monstru.

„Poate nu te privește dar eu tot sunt mega curioasă ce ai tu de spus în privința asta”

„Viviana ce ai de spus despre faptul că iubitul tău scoate în evidență faptul că femeile ar trebui bătute zilnic de bărbații lor când ajung acasă și că asta le dorește el, femeilor care fac mișto de el că gătește, un bărbat care să le bată cu scaunele când vine de la lucru. Poate nu te privește dar eu tot sunt mega curioasă ce ai tu de spus în privința asta, că ești femeie și poate ar fi nici să te adresezi acestui subiect, fiind persoană publică și cu atâta influență.”, a spus una dintre fanele brunetei.

Alți internauți o compătimesc

Alți fani sunt îngrijorați de faptul că e posibil ca și Viviana să fie bătută de George la un moment dat și o compătimesc. „Cum poți măi fată să stai cu ăla? Cum? Ești tânără, ești frumoasă, poți mult mai mult decât un bărbat însurat cu copii! Ridică-ți standardele.”.

„Fugi cât încă mai poți de Burcea… că în viitorul apropiat te vedem pirat sau panda la tv”, au mai adăugat fanii pe Instagram.

Când actorul a văzut ce isterie a creat cu vorbele sale, a dat un pas înapoi și le-a cerut iertare pe instagram tuturor femeilor pe care le-a jignit, fetelor sale, mamei și iubitei, Viviana.

Tatăl Andreei Bălan a reacționat imediat

Chiar dacă Andreea Bălan și George Burcea nu mai sunt împreună, vor fi legați toată viața prin cele două fetițe. Motiv pentru care derapajul lui George, l-a făcut și pe tatăl cântăreței să reacționeze imediat. „Mai devreme sau mai târziu, toți plătim pentru greșelile noastre. Plătește pentru ceea ce face, nu poți instiga la violență, să îți bați femeile sau iubitele, are și el două fiice”, a declarat Săndel Bălan.

Viviana îi ia apărarea lui Burcea

Viviana nu a stat mult pe gânduri și a dat și ea o declarație pe contul de socializare, în care a spus că este alături de partenerul său în procesul de vindecare. Ea susține că actorul a fost victima violenței domestice în copilărie și victima unor traume.

”Încerc să îmi adun gândurile și să expun cât mai clar opinia pe care o am în legătură cu ce se întâmplă de 24 de ore încoace. George este partenerul și sprijinul meu constant de peste un an de zile, dar îmi doresc să tratez situația aceasta cât de obiectiv pot eu.  Mentalitatea expusă în acel live nu mă caracterizează absolut deloc. Acele remarci nu ar trebui folosite în niciun context vreodată.

Pot înțelege o reacție nervoasă cauzată de hate-ul pe care el îl primește constant de doi ani, dar asta nu justifică felul în care el a vorbit despre o reală problemă cu care femeile (și nu numai) se confruntă. (…) Am fost părtașă la tot procesul lui de vindecare a traumelor din trecut, iar scrierea acestei cărți a constituit o etapă importantă. Știu toate poveștile lui de viață, mi le-a povestit plângând și tocmai de aceea am fost surprinsă de afirmațiile făcute de el pe live.

Repet, nu rezonez cu ideile expuse în reacția lui nervoasă de pe live și nu voi fi niciodată de acord cu violența, de orice fel ar fi ea. Cu toate acestea, consider că acum, mai mult ca niciodată, trebuie să ofer sprijin și înțelegere partenerului meu în procesul lui de vindecare”, au fost vorbele Vivianei.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre