Simona Ionescu / Redactor Șef

Viviana Sposub i-a dat o lecție lui George Burcea. I-a arătat cine-i șefa

Viviana Sposub i-a dat o lecție lui George Burcea. I-a arătat cine-i șefa
Viviana Sposub e foarte activă pe contul de socializare și le răspunde fanilor săi la orice întrebare. Ultima a fost maximă.

Într-o sesiune de întrebări adresate Vivianei Sposub pe contul de socializare, a intervenit și George Burcea. N-a fost bine deloc pentru el.

Viviana Sposub i-a dat o lecție lui George Burcea. I-a arătat cine-i șefa

George Burcea e îndrăgostit lulea și nu știe ce să facă ca să-și surprindă mereu iubita. De data asta nu a fost ce-a plănuit. În timp ce Viviana stătea de vorbă cu prietenii din online, George și-a încercat norocul și a cerut-o în căsătorie. Un lucru minunat pentru orice femeie, numai că Vivianei nu i-a căzut prea bine.

Pentru că ea își dorește ca cererea să fie făcută ca la carte. Așa că nu i-a dat nici un răspuns și, mai în glumă, mai în serios, i-a spus că nu în acel fel vrea să fie momentul cel mai frumos din viața ei. Oare când va face Burcea pasul cel mare cu adevărat?

„Te rog să reconsideri tot momentul”

”Tu știi prea bine răspunsul, dar nu o să-ți răspund în contextul ăsta pentru că nu așa vreau să fiu cerută. Te rog să reconsideri tot momentul, întrebarea, tot și vei primi cu siguranță un răspuns”, a spus Viviana Sposub pe Instagram.

George Burcea susține că e femeia vieții lui

Într-un interviu recent, George Burcea a vorbit despre momentul în care vrea să-i dea inelul de logodnă iubitei sale. Actorul susține că aceasta e femeia vieții lui, pe care o vrea lângă el pentru totdeauna. El spune că atunci când va fi momentul potrivit, va anunța pe toată lumea.

„O voi cere pe Viviana de soție, nu știu când, habar n-am, dar îmi doresc foarte mult acest lucru și mergem înainte. (…) Va fi un moment foarte, foarte intim, dar o să vă anunțăm.”, a declarat George Burcea într-o emisiune televizată.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre