Simona Ionescu / Redactor Șef

Viviana Sposub l-a iertat pe George Burcea. Ce i-a promis fostul soț al Andreei Bălan

Viviana Sposub l-a iertat pe George Burcea. Ce i-a promis fostul soț al Andreei Bălan
După doi ani de iubire ca în filme, Viviana Sposub s-a supărat pe George Burcea și i-a spus adio. Acum, se pare că fosta prezentatoare a revenit la gânduri mai bune. Iată și motivul.

Viviana Sposub și George Burcea și-au spus adio în urmă cu câteva luni, dar din suflet dragostea nu a dispărut. Actorul a plecat în America, și-a schimbat și numărul de telefon, dar nu a putut să o uite.

Se pare însă că norii cei negri au trecut, iar Viviana Sposub și George Burcea sunt din nou împreună. Sursele spun că tânăra i-ar mai fi dat o șansă, dar i-a pus și o condiție: să se schimbe. Fostul soț al Andreei Bălan a promis, iar lucrurile s-au liniștit. Cel puțin, pentru moment, dragostea a revenit, iar bruneta, care a fost plecat în America și a revenit, a postat un video în care apare, într-o fustiță foarte scurtă, jucându-se cu iubitul. Nici George Burcea n-a stat degeaba și a pus și el o imagine pe bulevardul Hollywood Walk of Fame.

Sărbători cu iubitul?

Chiar dacă n-a spus cu subiect și predicat ce va face de sărbători, Viviana Sposub a dat de înțeles că se va întoarce să petreacă clipe magice alături de George Burcea. „De sărbători mă voi bucura de prezența oamenilor dragi. O să plec și într-o vacanță mai lungă! Cam vreo lună o să fiu iar plecată din țară.

Nu vă zic unde, dar poate bănuiți! Nu știu, vedem! De câțiva ani obișnuiesc să plec de sărbători pentru că oricum petrec timp cu familia, acasă, pe tot parcursul anului. De obicei alegem de sărbători să plecăm undeva. Anul acesta cred că este primul an în care plec singură. Singură până într-un punct”, a mărturisit vedeta pentru Ego.

Se simte bine și singură

Pe de altă parte, Viviana a recunoscut că a avut în trecut tot felul de fobii și anxietăți, pentru că nu suporta să fie singură. Acum, lucrurile s-au schimbat și chiar îi place să mănânce singură, să meargă cu avionul sau la evenimente. Mai ales că întâlnește tot felul de oameni și adoră să socializeze și să-și facă noi prieteni.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre