Simona Ionescu / Redactor Șef

Viviana Sposub și-a găsit „motivul” pentru a merge la sală. Și l-a arătat tuturor

Viviana Sposub și-a găsit „motivul” pentru a merge la sală. Și l-a arătat tuturor
Cu puțin timp în urmă, Viviana Sposub le spunea fanilor că a început să meargă la sală, dar parcă nu are o motivație. Acum și-a găsit-o și a postat și prima fotografie.

Chiar dacă a trecut doar o lună de când i-a spus adio lui George Burcea, Viviana Sposub s-a mișcat rapid și l-a înlocuit pe actor. Așa are o motivație să meargă la sală ca să arate exemplar.

Potrivit noilor informații, noul bărbat din viața fostei prezentatoare tv este Saint Levant, un artist de naționalitate algeriană, palestiniană și sârbă, chipeș, așa cum îi place ei. Vedeta a postat o fotografie cu acesta pe noul cont de socializare, în care pare foarte fericită și pare că a dat tot trecutul uitării. Să fie el cel pentru care Viviana a început să fie tot mai atentă la imaginea sa și chiar să meargă la sală?

Talia subțire cu efort se ține. Viviana știe asta cel mai bine

„Sunt într-o formă foarte bună, deși nu am mai făcut”

„Dar încă nu mi-am făcut curaj. Stau de o jumătate de oră vis-a-vis de sală și nu știu ce aștept, dar aștept ceva, o motivație. (…) Am început ușor, dar tare determinată. Sunt într-o formă foarte bună, deși nu am mai făcut”, a mărturisit cu ceva timp în urmă fosta iubită a lui George Sposub.

Artistul e student la Universitatea din California, Santa Barbara

Saint Levant, născut la Ierusalim și crescut în Gaza este cunoscut în întreaga lume pentru modul în care a abordat muzica pop modernă. Tânărul artist vorbește perfect engleză, franceză și arabă, cele trei limbi străine fiind incluse și în piesele sale care i-au adus succesul.

Să fie artistul noul iubit al Vivianei Sposub?

După ce a stat zece ani în Iordania, cântărețul s-a mutat în California, unde studiază la Universitatea Santa Barbara. Dacă între Viviana și George era o diferență de nouă an, el fiind mai mare, Saint Levant are doar 22 de ani, fiind mai mic cu doar patru ani decât fosta prezentatoare.

Viviana a fost cea care a renunțat la fostul soț al Andreei Bălan

Sursele spun că ruptura dintre Viviana și George Burcea s-ar fi produs pentru că ea nu l-ar mai fi iubit și atunci a decis că e mai bine să pună capăt poveștii. Această veste nu i-a căzut deloc bine lui George care ar fi făcut tot ce ar fi putut să reînnoade relația. Dar Viviana a fost de neînduplecat.

“I-a spus că sentimentele s-au consumat, apoi i-a invocat fel de fel de motive absurde, lucruri care existau si în urmă cu 3 ani, atunci când l-a cunoscut pe George. El a fost șocat, nu i-a venit să creadă, a sperat că ei îi va trece. Ba chiar bănuiește ca Viviana ar avea pe altcineva. De vorbit nu mai vorbesc. Decât foarte rar, si atunci pe diferite subiecte, nu despre ei.

Fosta prezentatoare are planuri mari de viitor

„Să vii după câteva luni frumoase petrecute în America și să spui că nu-l mai iubești este absolut devastator”

George a stat de vorbă și cu mama Vivianei, și cu sora. A sperat că ele o vor îmbuna, însă nimeni nu știe cu adevărat ce este în mintea Vivianei. Să vii după câteva luni frumoase petrecute în America și să spui că nu-l mai iubești este absolut devastator. George se află într-un moment dificil al vieții sale, momentan este bulversat și a început să realizeze că ea realmente nu se mai întoarce. A tot sperat în tot acest timp“, au declarat surse pentru Cancan.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre