Simona Ionescu / Redactor Șef

Viviana Sposub sare la gâtul Andreei Bălan! Bruneta își apără ca o leoaică iubitul, după ce fosta soție a spus că a venit beat să-și ia copiii

Viviana Sposub sare la gâtul Andreei Bălan! Bruneta își apără ca o leoaică iubitul, după ce fosta soție a spus că a venit beat să-și ia copiii
Neînțelegerile dintre Andreea Bălan și fostul său soț continuă, chiar dacă au divorțat. Viviana Sposub, partenera lui George Burcea, a sărit în apărarea acestuia, acuzând-o că minte atunci când a afirmat că bărbatul a mers băut la fetițele sale.

Conflictul a apărut după ce Andreea Bălan a postat pe Instagram un mesaj în care îl acuză pe fostul soț și tatăl fetițelor sale, George Burcea, că traumatizează copiii.

Interpreta de muzică ușoară a spus că atunci când vine să le ia pe fete, George este băut. Deranjată de aceste afirmații, Viviana Sposub, iubita actorului, a postat un mesaj în care îi ia apărarea partenerului său, acuzând-o pe Andreea Bălan că minte.

„Doamne ferește! Eu refuz să cred că cineva poate minți în halul acesta. Atât vreau să vă întreb și să îmi răspundeți sincer. Dacă o persoană „beată” ar veni să vă ia copiii pentru câteva zile, voi ați lăsa ca acest lucru să se întâmple? Dacă un om v-ar traumatiza copiii constant, i-ați lăsa pe mâna lui zile la rând? Deschideți-vă ochii și nu mai credeți toate inepțiile. Pace tuturor și înțelepciune!”, a scris Viviana Sposub pe contul de Instagram.

De asemenea, în apărarea actorului, Viviana a postat pe Instastory și câteva filmulețe cu fetițele lui George Burcea, din care reiese că acestea sunt fericite și se distrează în compania tătălui lor.

A început să țipe 

Andreea Bălan a povestit că fostul său soț a consumat băuturi alcoolice înainte să ia fetiţele în weekend. Mai mult decât atât, acesta ar fi avut un comportament neadecvat atunci când a intrat în curtea casei sale ei, deși nu avea acest drept.

”Acum 15 minute am pregătit fetițele pentru vizita tatălui. Ele și-au ales hăinuțele, așa cum o fac în fiecare zi pentru grădi. Tatăl lor a intrat pe poartă ( deși are notificare să nu intre în curte, deoarece a jignit-o pe mama în nenumărate rânduri) și a început să țipe repetitiv că sunt îmbrăcate oribil.

Nu e prima dată când vine beat să le ia și le traumatizează spunându-le lucruri urate (mai ales despre mine). Timp de doi ani a mințit în toate declarațiile sale, iar eu am tăcut din respect pentru fetițe. Văd că nu încetează cu ura și nu se ameliorează nimic. Eu voi lupta în continuare pentru custodie exclusivă și pentru binele lor! Fericirea Ellei și a Clarei este tot ceea ce contează pentru mine.”, a scris Andreea Bălan pe pagina ei de socializare.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre