Simona Ionescu / Redactor Șef

Viviana Sposub: „Vreau să câștig la Bravo, ai stil!”. La ce a apelat ea și George Burcea

Viviana Sposub: „Vreau să câștig la Bravo, ai stil!”. La ce a apelat ea și George Burcea
Noua concurentă din cadrul show-ul ”Bravo, ai stil! Celebrities”, Viviana Sposub, vrea cu orice preț să rămână în concurs. La ce a apelat.

După eliminarea cântăreței Olga Verbițchi care a încălcat regulamentul, Viviana Sposub are gânduri mari la ”Bravo, ai stil! Celebrities”.

Viviana Sposub își roagă urmăritorii să o voteze pentru a rămâne în competiția ”Bravo, ai stil! Celebrities”

Iubita lui George Burcea vrea să le demonstreze tuturor că are tot ce-i trebuie să devină câștigătoarea emisiunii ”Bravo, ai stil! Celebrities”. ”De-abia așteptam și sunt foarte emoționantă. Vreau să câștig. Această emisiune pentru mine a fost mereu un subiect controversat. Nu mă așteptam să ajung.

Când mi s-a propus, am zis de ce nu. Sunt foarte emoționată. Știam că trebuie să vin cu o poveste. Astăzi am vrut să fiu eu din cap până în picioare. Așa mă îmbrac eu și la TV. Îmi doresc să cresc în acest proiect din punct de vedere stilistic”, a afirmat Viviana Sposub.

„Indicativ 10 la 1206, Viviana Sposub-Burcea”

Până să ajungă însă acolo, e nevoie de multă muncă și multe voturi de la urmăritori. Așa că Viviana i-a rugat pe aceștia să fie alături de ea pentru a rămâne în concurs. De data asta, a fost ajutată și de George Burcea, care, de asemenea, le-a transmis o rugăminte fanilor să voteze pentru… soția lui. Și a insistat pe acest lucru.

Să se fi căsătorit oare cei doi în secret? Nu ar mira pe nimeni, mai ales că George este îndrăgostit lulea. ”-Spune-le să mă voteze! La ce număr, iubita mea? Deci, votați Viviana Sposub aka soția mea la 10. Știi că o să postez asta! Postează, iubita mea! Știi că te iubesc! Indicativ 10 la 1206, Viviana Sposub-Burcea”, a fost discuția dintre cei doi îndrăgostiți.

Viviana și George s-au cunoscut pe platourile de filmare ale emisiunii Ferma, iar de atunci sunt de nedespărțit. Sigur că în relația lor au fost și momente mai puțin bune, însă dragostea a triumfat.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre