Simona Ionescu / Redactor Șef

Vlad Gherman le-a arătat fanilor costumele pentru nuntă. E James Bond al României. Video

Vlad Gherman le-a arătat fanilor costumele pentru nuntă. E James Bond al României. Video
Vlad Gherman a răsuflat ușurat, tot ce a fost greu a trecut și s-a bucurat ca un copil pentru că și-a văzut costumele pentru nuntă. N-a rezistat și le-a arătat și fanilor.

Mai sunt doar zece zile până la nunta lui Vlad Gherman și Oana Moșneagu și artistul este acum satisfăcut. A mers să-și probeze costumele pe care le așteptat cu sufletul la gură.

Într-un video recent pe contul său de socializare, Vlad Gherman, extrem de fericit, a făcut un video în care le-a povestit fanilor totul despre costumele sale. Artistul numără zilele până când o va duce pe frumoasa Oana Moșneagu în fața altarului și face tot ce poate ca evenimentul să fie unul fără defecte.

„Pentru biserică am ales un costum clasic, elegant”

„Mai sunt câteva zile până la nuntă, este cel mai important eveniment din viața mea, iar acum, în premieră, o să vedeți, împreună cu mine, costumele pe care le am pentru nuntă. Și spun în premieră, pentru că e o premieră și pentru mine. Având tematica „Visul unei nopți de vară”, am vrut ca la petrecere să am un costum deosebit, iar cei de la @consiglierimen s-au întrecut pe ei în această direcție.

Iar pentru biserică am ales un costum clasic, elegant și parca desprins dintr-un film cu James Bond! Vă las să îmi spuneți părerea voastră despre cele două ținute”, a menționat Vlad, vizibil emoționat.

Și-a scris pe sacou inițialele și data nunții

După ce l-au văzut pe Vlad în costumele de viitor mire, fanii au sărit imediat cu zeci de mesaje. Aceștia au constatat și faptul că Vlad a ales să scrie pe sacou inițialele sale și data nunții.

„La câți bani și timp pierdut pentru toate cele, să țină o viață întreagă”, „Cu ambele îți stă foarte bine, dar primul este super”, „Foarte frumoase detaliile de pe sacou, inițialele tale și data nunții”, „Foarte frumoase, dar te vede Dana Budeanu fără șosete și ai încurcat-o… Eu ți-am zis”, au fost doar câteva dintre comentariile internauților.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre