Simona Ionescu / Redactor Șef

Surpriza de la sfârșitul unei piese de teatru. Inelul cu diamant chiar era real

Surpriza de la sfârșitul unei piese de teatru. Inelul cu diamant chiar era real
Un cuplu iubit de actori au făcut pasul cel mare. Inelul de logodnă cu diamant, e spectaculos. Momentul a fost special.

Familia și prietenii au fost alături de Oana Moșneagu și Vlad Gherman în cel mai frumos moment al relației lor. A fost dat inelul de logodnă cu diamant.

După doi ani de iubire ca în filme, Oana Moșneagu și Vlad Gherman au trecut la alt nivel. Actorul s-a gândit mult la acest moment, a pus toate lucrurile cap la cap și a reușit să o impresioneze pe frumoasa sa iubită. La finalul piesei de teatru „Vlad”, unde joacă amândoi, Vlad Gherman s-a așezat în genunchi în fața brunetei și i-a adresat marea întrebare.

Oana a rămas fără cuvinte, a început să plângă și și-a sărutat viitorul soț. Inelul de logodnă a fost ales cu mare grijă, din aur alb cu diamant și arată perfect pe degetele fine ale actriței. Cei doi au împărtășit totul pe pagina lor de socializare, unde au postat și un mesaj.

„Una din cele mai importante premiere din viața noastră, una care deschide o stagiune promisă pe viață”

„Credem că pozele spun mai mult decât am putea să o facem noi în cuvinte, așa că vă lăsăm câteva care să grăiască în locul nostru. Celor care au fost martori aseară, vă mulțumim pentru explozia de energie și bucurie.

Le mulțumim și prietenilor și familiei noastre că ne-au fost alături, cu ochi umezi și îmbrățișări strânse, la una din cele mai importante premiere din viața noastră, una care deschide o stagiune promisă pe viață. Vă iubim și vă mulțumim. Hai, Doamne ajută, să învățăm să ne iubim în fiecare zi”, a fost mesajul transmis de Oana Moșneagu.

Oana Moșneagu a spus cel mai frumos DA din viață!

„Să vă iubiți mult”

Vedetele au sărit imediat cu mesajele de felicitare, iar printre primii s-a numărat Roxana Ionescu care le-a urat „să vă iubiți mult”. Și Maria Buzău a fost alături cu sufletul de cei doi îndrăgostiți și le-a scris un mesaj drăguț: „O, Doamne, dar ce frumoși sunteți! Să aveți parte de iubire și înțelegere cât cuprinde”. Felicitări au venit și din partea Ioanei Ginghină, alături de care cei doi au jucat în mai multe telenovele.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre