Simona Ionescu / Redactor Șef

Vlad Pascu, șoferul drogat de la 2 Mai, prins în timp ce încălca regulile din penitenciar. A fost dus din nou în fața instanței

Vlad Pascu, șoferul drogat de la 2 Mai, prins în timp ce încălca regulile din penitenciar. A fost dus din nou în fața instanței
Magistrații de la Judecătoria Medgidia l-au punct la punct pe Vlad Pascu, tânărul care a produs accidentul de la 2 Mai. I-a fost respinsă contestația către Penitenciarul Poarta Albă.

Cu ceva timp în urmă, Vlad Pascu a fost pedepsit de Penitenciarul Poarta Albă pentru o abatere disciplinară. Deținutul a contestat în instanță, dar Judecătoria Medgidia nu i-a dat dreptate.

Judecătorii au respins contestația ca fiind nefondată

Vlad Pascu ar fi fost sancționat disciplinar după ce ar fi împrumutat o mașină de tuns unui coleg de cameră. Angajații penitenciarului au reținut, potrivit datelor noastre, schimb de bunuri.

Nemulțumit că i s-a făcut raport, deținutul a contestat în instanță. Astăzi, a venit răspunsul de la Judecătoria Medgidia: Vlad Pascu a pierdut, oamenii legii respingând contestația ca fiind nefondată. Potrivit portalului instanțelor de judecată, decizia este definitivă

Vlad Pascu este obligat să plătească și 500 de lei cheltuieli de judecată

Vlad Pascu a pierdut procesul cu Penitenciarul Poarta Albă

„Tip soluție: respinge cererea
Solutia pe scurt: Respinge ca nefondata contestaţia formulată de contestatorul P M V, în prezent deţinut în Penitenciarul Constanța-Poarta Albă, împotriva încheierii nr. 183 din 22.03.2024 dată de judecătorul de supraveghere a privării de libertate la Penitenciarul Poarta Albă în dosarul nr. 169/2024.

În baza art.275 alin. 2 Cod procedură penală. Obligă contestatorul către stat la plata sumei de 500 lei cu titlul de cheltuieli judiciare. Definitivă. Pronunţată în şedinţă publică azi, 09.10.2024”, se arată în hotărârea instanței. Dosarul accidentului de la 2 Mai se află pe rolul Judecătoriei Mangalia.

Droguri și două vieți distruse

În dimineața zilei de 19 august 2023, Vlad Pascu a intrat cu mașina într-un grup de tineri care mergeau pe marginea șoselei din Vama Veche spre 2 Mai. Impactul a fost extrem de puternic, iar doi tineri au murit și trei au fost răniți.

Tinerii care și-au pierdut viața, Roberta Dragomir de 20 de ani și Sebastian Olariu de 21 de ani erau studenţi la Facultatea de Geografie din Bucureşti. Când s-a produs accidentul Pascu conducea un Mercedes decapotabil.

Testat pentru droguri a ieșit pozitiv la cocaină, amfetamine şi metamfetamine. În urma probelor de urină a reieșit că acesta mai consumase şi ecstasy.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre
Stiri parteneri