Simona Ionescu / Redactor Șef

Vladimir Drăghia din Clanul a înfăptuit „un miracol”. Toată lumea a rămas șocată

Vladimir Drăghia din Clanul a înfăptuit „un miracol”. Toată lumea a rămas șocată
Considerat una dintre cele mai admirate vedete masculine din România, actorul Vladimir Drăghia a reușit să o impresioneze maxim pe una dintre fanele sale. Și nu numai. Se pare că Drăghia crede în karma, dar și în miracole și tocmai a dovedit că el se pot întâmpla atunci când crezi în ele.

Actor, poet și fost înotător de performanță (pentru o perioadă a făcut parte din lotul olimpic), cunoscut pentru evoluția din serialul „Narcisa sălbatică” și apoi din „Clanul” și campion în emisiunea-concurs „Exatlon”, Vladimir Drăghia i-a făcut cea mai mare bucurie unei fane. Totul a pornit de la o întâmplare care a dus departe. 

Vladimir Drăghia a dat-o pe spate pe una dintre fane

Polițistul din serialul „Clanul” a găsit o verighetă la mall și, pornind de la propria experiență, a decis să facă public acest lucru, încercând să găsească proprietarul. „Am găsit verigheta asta în Băneasa Shopping City. Știu că sunt puține șanse ca acest mesaj să ajungă la cel/cea care a pierdut-o, dar știu ce am simțit când mi-am pierdut eu verigheta la un antrenament, anul trecut”, a scris Vladimir Drăghia pe rețelele sociale.

El și-a invitat fanii să distribuie informația. Însă, s-a dovedit că nici nu era nevoie. În mai puțin de o oră, a fost contactat de o femeie, proprietara verighetei, care era deja tristă că o pierduse. Întâmplarea face că aceasta, așa cum i-a mărturisit, era una dintre fanele lui și i-a văzut postarea. Chiar îl urmărea pe rețelele sociale.

Surpriza ei a fost cu atât mai mare când și-a găsit bijuteria pierdută fix la actorul preferat. „Nu știam care sunt șansele să o găsesc. Te urmăresc de mult timp și tocmai tu să o găsești!”, i-a spus fana lui.

Actorul și soția trăiesc în casă cu  ceva pierdut

Actorul Vladimir Drăghia este căsătorit cu Alice Cavaleru, personalitate media, și au împreună o fiică. Cei doi și-au unit destinele în anul 2018 și formează un cuplu foarte sudat. Familia este completată de câinele Pufi, care a fost găsit pe stradă și salvat de o iubitoare de animale, înainte să ajungă în casa actorului.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vladimir Drăghia (@vladimir.draghia)

Acum, vedeta face un apel către public să ajute organizația celei care i-a găsit câinele. Aceasta continuă să salveze animale și participă la un concurs în urma căruia ar putea câștiga multă hrană pentru animale.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre
Stiri parteneri