Simona Ionescu / Redactor Șef

Vladimir Putin râde de europeni. A spus un banc la care a râs toată Rusia

Vladimir Putin râde de europeni. A spus un banc la care a râs toată Rusia
Mai întâi președintele Ucrainei, Volodymyr Zelenskyy, s-a apucat să spună bancuri acide la adresa rușilor. Vladimir Putin nu a rămas deoparte. El însă are treabă mai degrabă cu europenii.

Mai precis cu deciziile lor, cele care afectează întreaga populație din Uniunea Europeană. Conflictul din Ucraina durează de mai bine de un an și nu dă neapărat semne că se va opri. Între timp se consumă resurse prețioase și, marile puteri, nu numai din Europa, sprijină Ucraina cu sume fabuloase de bani, armament și trupe.

Războiul care a urmat crizei lansate de pandemie, a generat acutizarea acesteia. Prețurile la toate produsele au crescut alarmant, mai ales în ceea ce privește energia. Pentru a face economie și a reduce costurile, cele mai multe guverne europene au recomandat populației să reducă, peste iarnă, temperaturile din case. Oamenilor li s-a spus că e chiar mai sănătos să stea mai pe „răcoare”, ca să plătească  facturi mai mici.

Bancul lui Putin, viral pe TikTok

Un clip care s-a viralizat pe TikTok îl arată pe președintele Federației Ruse, Vladimir Putin, spunând un banc acid, în fața compatrioților săi, din câte se pare, la un congres.

@toputinperspective #putin jokes about #germany and #eu and their energy prices as they sanctioned #russia ♬ original sound – The Putin Perspective

„O familie germană (n.r. care s-a conformat directivelor și a redus temperatura în calorifere, pentru a face economie de energie). Copilul întreabă pe tată: „Tată de ce este așa frig la noi în casă?” Tatăl răspunde: „Pentru că Rusia a invadat Ucraina”. „Și ce are asta a face cu noi?”,  întreabă, mirat, copilul. Tatăl răspunde: „Păi, pentru că noi i-am sancționat pe ruși”. Curios, copilul întreabă de ce. „Astfel viața lor devine și mai grea”, a replicat tatăl. Dar copilul mai are o întrebare: „Așteaptă!  Noi suntem cumva ruși?”

Liderul de la Kremlin își arată și latura sensibilă

Rețelele de socializare sunt pline de clipuri în care apare liderul de la Kremlin. Recent, unul care îl prezintă pe acesta cu lacrimi în ochi a făcut valuri. Un clip care surprinde intervenția răvășită de emoție a liderului de la Kremlin într-o emisiune a devenit viral, fiind preluat și rostogolit pe TikTok și pe alte rețele de socializare.

Într-o emisiunea transmisă în direct, Vladimir Putin își arată latura profund emoțională. El are lacrimi în ochi și vorbește despre o întâmplare care i-a schimbat radical optica și legătura cu cetățenii ruși. Atunci când e să își exprime regretul, liderul de la Kremlin știe cum să o facă. El a fost întrebat dacă se simte rușinat de ceva. Iar răspunsul a fost că da. Și, mai mult decât atât, asta a lăsat urme.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre