Simona Ionescu / Redactor Șef

Vreți să auziți cum sună chef Florin Dumitrescu? Acum e pe YouTube

Vreți să auziți cum sună chef Florin Dumitrescu? Acum e pe YouTube
Îndrăgitul chef Florin Dumitrescu tocmai a lansat piesa Chefi la Cuțite (Zât Zât) împreună cu HVNDS. „proaspăt scoasă din cuptor”, scrie acesta în promo-ul pe care îl face piesei sale care deja a intrat în playlist-urile radiourilor comerciale.

Este cunoscut faptul că chef Florin Dumitrescu adoră să cânte. Și, mai mult decât atât, el chiar are mult talent în acest sens. Pe ici, pe colo, el a mai cântat. A făcut însă o tradiție în sezonul 11 al emisiunii, ca pentru fiecare battle câștigat să cânte, pe versuri despre „brigada sa”. Și în noua piesă chef-ul vorbește despre același subiect.

Cum arătam, nu este pentru prima dată când chef Florin Dumitrescu și-a arătat public talentul de cântăreț. Dacă  nu vă amintiți, vă povestim noi, în sezonul 8, el a prezentat imnul Chefi la cuțite într-un cover al piesei Praf de Stele. Acum, în sezonul 11 chef Florin Dumitrescu a avansat și a făcut o colaborare muzicală cu trupa HVNDS, din care face parte Iustin, unul dintre concurenții echipei gri.

Chef Florin Dumitrescu a lansat o piesă împreună cu trupa HVNDS

„Iubire, cred că am battle azi. Intru în battle! Cu brigada, cu cine? Lasă ca vezi tu imediat! Hai, Iustin, te joci?”, se aude Florin Dumitrescu spunând la începutul piesei. „Am făcut-o și pe asta! Zât Zât cu HVNDS. Mulțumesc, Iustin și Lukbeats pentru nebunia asta! Mult succes! Pentru concerte contactați Handsu!”, a scris Florin Dumitrescu pe contul său de Instagram, după lansarea peisei.

melodie

„Zât zât Ciocul mic nod în gât/ Familia noastră Brigada/ Rupe nivelul și-n țară/ Se-aude zât zât” spun artiștii pe refren, iar chef-ul are la un moment dat o intervenție când spune: „Salut! Sunt chef Florin Dumitrescu și te invit la dans! Spor la gătit”. Celebra pară în vin, rețeta care a câștigat de multe ori la Chefi la cuțite, a fost adusă ca lait motiv și în noua piesă interpretată de trupa HVNDS și simpaticul bucătar. „Echipa mea e brigada restul prăjeală Sahara / Degeaba vii cu para-n vin că noi venim cu Michelin”, cântă chef Florin Dumitrescu.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre