Simona Ionescu / Redactor Șef

Vreți să știți cât de bogată e Delia? Nici n-a întrebat dacă e plătită sau nu de Antena 1

Vreți să știți cât de bogată e Delia? Nici n-a întrebat dacă e plătită sau nu de Antena 1
Jurata emisiunii iUmor a făcut deliciul telespectatorilor în emisiunea de duminică seara. Delia a făcut dezvăluiri incredibile.

Delia este, fără îndoială, o divă. Tot ce e legat de treburile gospodărești ale casei intră în atribuția soțului.

Delia a recunoscut în direct. Nu știe unde se plătesc facturile de curent, nici cum arată o cutie poștală

În emisiunea iUmor, Delia a spus, cu nonșalanță, că habar nu are când vin facturile de curent, cum arată și unde se plătesc. De acest aspect se ocupă doar soțul ei, Răzvan.

De asemenea, ea a mărturisit că nu are habar nici unde e cutia poștală a casei unde locuiește, dar bănuiește că acolo ar trebui să fie scris numărul apartamentului. Mai mult de atât, cântăreața susține că până anul trecut n-a avut habar nici dacă e plătită pentru a face parte din juriul iUmor.

Mihai Bendeac nu vrea să aibă de-a face cu lucrurile lumești

La rândul său, Mihai Bendeac nu și-a luat viața în piept nici până acum. Artistul a afirmat că nu a vrut să aibă de-a face niciodată cu lucrurile lumești, așa că tot ce înseamnă plata facturilor și a telefonului mobil îl face tatăl său. Ca și Delia, nici el nu știe câți bani are în cont și singurul care-l face legat de apartamentul său este ca lunar să fotografieze avizierul de la intrare unde e afișată întreținerea și contorul.

Ce l-au sfătuit colegii jurați pe Bendeac

Când colegii l-au auzit, i-au spus lui Bendeac că n-ar fi rău să se maturizeze mai repede, pentru că oricine s-ar putea trezi cu surprize neplăcute chiar și din partea familiei. Drept exemplu a fost dată Andreea Bălan, al cărei tată a lăsat-o fără bani, în timpul perioadei Andre, când a încercat să managerieze și alte trupe și a pierdut sume considerabile. Rămâne de văzut ce a înțeles artistul din sfaturile care i s-au dat.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre