Simona Ionescu / Redactor Șef

Vulpița a născut, e mamă a doua oară. Ce nume a primit băiețelul

Vulpița a născut, e mamă a doua oară. Ce nume a primit băiețelul
E bucurie mare de tot în familia Stegaru. Dar și fanii Veronicăi și ai lui Viorel sunt în extaz la auzul veștii celei noi.

Vulpița a născut, e mamă a doua oară. Veronica Stegaru din Blăgești a născut cu câteva ore în urmă. Ea a adus pe lume un băiețel. Și ea și soțul ei, Viorel, sunt în al nouălea cer. Vestea nașterii pruncului a fost dată de reporterul de la „Acces Direct” Doina Stina, care a postat o imagine pe rețelele sociale. Vulpița a născut un băiețel și nu-și mai poate stăpâni zâmbetul de fericire.

Vulpița a născut, e mamă a doua oară. Ce nume a primit băiețelul

Reporterul Doina Stina a postat o captură de ecran din conversația telefonică pe care a avut-o cu Vulpița imediat după ce aceasta a născut. După cum se vede, femeia are un zâmbet larg pe față. „A născut un băiețel sănătos! Și mama, și fiul sunt bine!”, a postat Doina Stina pe Instagram.

Cum se numește băiețelul

Vulpița și Viorel plănuiau să își numească fiul Radu Constantin. Vulpița chiar a primit cadou hăinuțe pentru bebeluș, de la prietena ei Doina Stină, cu numele băiețelului pe ele. În cele din urmă, soții Stegaru s-au răzgândit. Cei doi au ales să-i pună copilului lor numele Daniel, la îndemnul nașilor.

În ultimele luni, Vulpița și Viorel au revenit la Blăgești, spre bucuria fetiței lor. cei doi soți au rămas foarte activi pe rețelele de socializare. Aceștia păstrează legătura cu fanii lor numeroși. Tânăra de 22 de ani a postat de câteva ori imagini cu burtica de gravidă. Cei doi au anunțat sarcina în toamna anului trecut, chiar în emisiunea Mirelei Vaida.

Amintim că Veronica și Viorel Stegaru au apărut timp de nouă luni la Acces Direct și au avut propria lor rubrică. Telespectatorii îi vedeau în diverse ipostaze ale vieții de zi cu zi, fie că aveau un nou conflict sau desfășurau diverse activități. Deși nu mai apar pe micul ecran, cei doi soți sunt în continuare în legătura cu repoterii de la emisiunea moderată de Mirela Vaida.

Sursa foto: Instagram

Meghan îl inițiază pe prințul Harry în „vindecarea ancestrală”

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre