Simona Ionescu / Redactor Șef

Vulpița din Blăgești, alt om. A fugit de acasă și are niște planuri

Vulpița din Blăgești, alt om. A fugit de acasă și are niște planuri
Complet schimbați, aproape de nerecunoscut, așa au revenit Vulpița și Viorel Stegaru în platoul emisiunii „Acces Direct”, după ce la începutul lunii septembrie au părăsit capitala și plecat la Blăgești.

Veronica nici măcar nu a fost recunoscută la prima vedere de Mirela Vaida, gazda show-ului de la Antena 1.  Într-o bluză albă, o pereche de pantaloni și cu pantofi sport în picioare, tânăra arată diferit față de perioada în care apărea în lumina reflectoarelor. Vulpița a venit în platoul emisiunii fără machiaj sau coafură.

 Veronica a fugit de acasă

Timidă și simplă, așa a apărut fosta vedetă a emisiunii. „Păi ce faceți mă? Ce faci Veronica, așa te-am lăsat când ai plecat de aici, erai toată aranjată și cochetă. Erai toată roșie la păr. Ce s-a întâmplat, Veronica?”, i-a spus imediat Mirela Vaida.

Vulpița a mărturisit că trece printr-o nouă dramă conjugală. Aceasta ar fi motivul pentru care nu mai are timp să se dichisească. Veronica Stegaru a mărturisit că socrii o acuză că bebelușul cu care e însărcinată nu este al lui Viorel. A decis să fugă de acasă. În București a venit însă cu Viorel, care e convins de onestitatea soției sale, și pe care o iubește maxim. Bărbatul spune că este dispus să o ia de la capăt departe de familia sa.

Acum, cei doi soți spun că sunt mai hotărâți ca niciodată să-și facă un viitor departe de Blăgești și sunt deciși să se mute definitiv în București. Vulpița este deja în căutarea unei locuințe de închiriat. Va naște, al doilea copil al său, la finele lunii aprilie, anul viitor. Prima ei fiică, Maria, e în grija bunicilor.

„Vreau să-mi fac un viitor pentru copilul meu care va veni și care e deja. Vreau să-mi caut un loc de muncă, să-mi găsesc un trai mai bun și să nu stea în sărăcie”, a spus Vulpița la Acces Direct cu ochii în lacrimi.

 

View this post on Instagram

 

Intrăm în weekend cu o veste șoc. Vulpița și Viorel au fugit de acasă. Motivul îl aflați luni, la Acces Direct. #accesdirect

A post shared by ACCES DIRECT OFICIAL (@acces_directoficial) on

Sursa foto: Instagram

Exclusiv. Ce nume i-a găsit Gina Pistol fetiței ei

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre