Simona Ionescu / Redactor Șef

Walter Zenga, pus într-o situație fără ieșire. Prin așa ceva nu a mai trecut nimeni

Walter Zenga, pus într-o situație fără ieșire. Prin așa ceva nu a mai trecut nimeni
Walter Zenga nu a mai trecut niciodată printr-un asemenea moment dificil. La fel, poate fi vorba chiar de un record. Ce s-a întâmplat cu sportivul.

Cu ce s-a confruntat Walter Zenga e strigător la Cer. Sportivul a rămas pur și simplu fără cuvinte, dar s-a conformat.

Walter Zenga, pus într-o situație fără ieșire. Prin așa ceva nu a mai trecut nimeni

În timp ce unele persoane nici nu vor să audă de imunizare, Walter Zenga a făcut nu mai puțin de patru doze de vaccin împotriva coronavirusului. Cum de s-a ajuns într-o astfel de situație ciudată? Inițial, antrenorul a primit serul chinezesc Sinopharm, în Dubai.

Culmea este că Zenga a și promovat acest ser într-o intervenție la o televiziune italiană. Din acest motiv a ieșit un scandal infernal, jurnalistul Cecchi Paone acuzându-l că încurajează folosirea unui vaccin neaprobat în Uniunea Europeană.

Zenga a explicat totul pe contul său de socializare

Acesta este și motivul pentru care, pentru a se întoarce în Italia, sportivul a fost obligat să facă încă două doze de vaccin. De data asta de la Phizer. ”Sunt cei care nu se vaccinează, cei care fac rapelul și cei ca mine care decid să ia a treia și a patra doză de Pfizer. După două doze de Sinopharm. (…)

De ce? Pentru a putea intra în Italia ca să-mi urmez iubitul meu fotbal. Ce nu faci din dragoste…”, a explicat Zenga. În cazul în care Zenga nu ar fi acceptat să se vaccineze și a treia și a patra oară, atunci nu ar fi avut voie să asiste la meciurile de fotbal din tribune.

Va participa la meciuri în calitate de spectator

Pentru că deocamdată e liber de orice contract, Zenga va fi în tribune ca spectator. „Există cei care nu vor să se vaccineze, cei care fac rapel şi cei ca mine, care decid să primească a treia şi a patra doză. De ce? Să am permisul verde şi să pot rămâne în Italia pentru a-mi urma iubitul fotbal. Singurul dezavantaj… Va trebui să fac a doua doză abia peste 20 de zile şi voi pierde prima etapă din campionat. Dar ce nu faci pentru iubire…“, a mai spus Zenga pe Instagram.

Sursă foto: antena3

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre