Simona Ionescu / Redactor Șef

Will Smith a comis-o din nou! A apărut o filmare șocantă. „E un ipocrit!”

Will Smith a comis-o din nou! A apărut o filmare șocantă. „E un ipocrit!”
Will Smith a fost aspru criticat pe internet după ce a fost scos la lumină clip din 1991 în care actorul premiat cu Oscar își bate joc de un bărbat pentru că este chel.

Starul a devenit rapid subiect de discuție după gala Oscarurilor de duminică seară, când l-a pălmuit pe Chris Rock, pe scenă, pentru că a făcut o glumă despre părul soției sale. Jada Pinkett Smith suferă de alopecie, iar Chris a râs pe seama ei, glumind că este pregătită pentru un rol în G.I. Jane.

Totuși, deși Will s-a simțit atât de jignit de glumă încât a ajuns la violență fizică, utilizatorii Twitter au scos la iveală imagini cu actorul făcând o glumă similară în trecut, scrie Daily Mail.

Un videoclip care circulă online îl arată pe actorul, în vârstă de 53 de ani, în timpul unei apariții la emisiunea The Arsenio Hall Show din 1991, glumind cu basistul John Williams pe seama lipsei sale de păr. În clip, Will Smith poate fi auzit spunând: „Cum ar fi, are o regulă, basistul? Are o regulă: trebuie să se epileze pe cap în fiecare zi. Asta e o regulă”.

Ca răspuns la râsul ciudat al publicului, care n u a prea gustat remarca, starul de la Hollywood spune: „Ah, astea sunt glume, haideți”.

Will Smith  acuzat de mare ipocrizie. Ce spun internauții

„Acum, acesta este un videoclip în care Will Smith spune o glumă despre cineva cu alopecie. Un motiv pentru care iubesc internetul, nu uită niciodată”, a comentat cl care a găsit clipul și l-a postat.

Utilizatorii de internet s-au grăbit să comenteze conținutul devenit viral. „Vedeți ipocrizia la cel mai înalt nivel! Nu a avut nimic împotrivă să glumească despre altcineva… dar nu s-a descurcat când gluma a venit despre familia lui… Nici asta nu a fost o glumă proastă?”, au scris oamenii care au considerat gluma veche a lui Will Smith, la fel de gravă ca cea a lui Chris Rock.

Totuși, au fost voci care au încercat să tempereze totul. „Nu poți să pui pe picior de egalitate a face mișto de un bărbat chel și a face mișto de o femeie cheală”, a scris cineva.

Cert este că, după ce și-a ieșit din pepeni și i-a tras o palmă comediantului, cel mai bun actor în rol principal al anului 2021 și-a cerut scuze public, pe rețelele sociale. Chris Rock a ținut să scrie și el pe rețele că regretă gluma nesărată făcută la adresa nevestei lui Will Smith.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre