Simona Ionescu / Redactor Șef

Will Smith, în mijlocul unui nou scandal: acuzat că a avut o relație cu un alt actor

Will Smith, în mijlocul unui nou scandal: acuzat că a avut o relație cu un alt actor
Scandalurile se țin lanț în jurul starurilor de la Hollywood, iar Will Smith are parte de unele dintre cele mai picante. Vă amintiți figura pe care a făcut-o când a pălmuit prezentatorul premiilor Oscar ca să salveze onoarea soției. Între timp, au anunțat separarea, chiar dacă despre ei se știa că au o relație deschisă și că, de-a lungul timpului, s-au certat și s-au împăcat căci dragostea e mare. Când nimeni nu își mai imagina că ar putea apărea ceva, s-a întâmplat.

Aruncat în mijlocul unui nou scandal, cu un interviu devenit viral pe internet, Will Smith neagă zvonurile homosexuale după ce a fost acuzat că avut o relație cu un alt actor. Mai exact, există o declarație cum că ar fi fost prins făcând sex cu actorul Duane Martin, din The Fresh Prince of Bel-Air. Fratele acestuia, Bilaal Martin, care se descrie ca fiind fostul asistent personal al actorului, a făcut acuzația șocantă într-un interviu devenit acum viral pe internet.

El susține că odată, când a intrat în cabina fratelui său, i-a surprins pe Will Smith și pe Martin angajați într-un act sexual. „Am deschis ușa vestiarului lui Duane și atunci îl văd pe Duane făcând sex anal cu Will, a spus fratele Bilaal. Era o canapea și Will era aplecat pe canapea, iar Duane stătea în picioare  (…)”, a declarat acesta, pe lângă alte afirmații nemăgulitoare despre Smith.

Will Smith, acuzat că a avut o relație cu un alt actor

Potrivit unui purtător de cuvânt al lui Will Smith, povestea este „complet fabricată”. O sursă a declarat presei că Smith „ia în considerare luarea de măsuri legale”.

Duane Martin, în vârstă de 58 de ani, a fost căsătorit cu actrița Martin Tisha Campbell în perioada 1996 – 2020. Actorul născut în Brooklyn este cunoscut pentru rolurile sale din serialele L.A.’s Finest și All of Us. Duane Martin a lucrat cu Will Smith într-o serie de proiecte, inclusiv două episoade din fostul său serial The Fresh Prince of Bel-Air, în 1993 și 1995 și trei episoade din reboot-ul Bel-Air din 2022.

Fratele actorului Duane Martin susține că i-a surprins pe acesta și pe Will Smith în timp ce aveau relații intime (Sursa foto: Instagram)

Bilaal a relatat cum a ajuns să dea peste fratele său și Smith angrenați în partida de amor. El lucra pe platou într-un proiect în care erau angajați ambii actori, iar Will Smith și fratele său nu apăreau. Era de filmat o scenă cu Smith. Producătorii l-au convocat în mod repetat pe walkie talkie și pe telefonul mobil, presându-l să-l găsească pe actor și să-l aducă în set. El a spus că avea cheile de la vestiarul lui Martin când i-a descoperit pe cei doi actori, notează DailyMail.com.

Este de amintit faptul că actrița și activista transgender Alexis Arquette, care a murit în septembrie 2016 la vârsta de 47 de ani, a susținut că atât Smith, cât și soția sa erau homosexuali în secret. Afirmația a făcut-o într-o postare pe Facebook din ianuarie 2016, în contextul în care soția lui Will Smith a ajuns pe prima pagină a ziarelor după ce a spus că boicotează premiile Oscar.

Soția actorului a anunțat separarea, dar nu și divorțul

Pe de altă parte, soția Smith, Jada Pinkett Smith, în vârstă de 52 de ani, a dezvăluit luna trecută, când au anunțat separarea că, de fapt, sunt separați de șapte ani. După ce soția sa a vorbit public despre despărțirea lor, Smith a continuat la scurt timp cu propriile sale comentarii asupra situației.

Will Smith și soția sa, Jada, au decis să se separte, luna trecută (Sursa foto: Instagram)

Astfel, Will Smith, într-un e-mail publicat pe 14 octombrie în New York Times, a spus că comentariile recente ale soției sale despre relația lor au fost un apel de trezire pentru el, adăugând că ea era mai „rezistentă, inteligentă și plină de compasiune” decât și-a dat seama. Starul a declarat ziarului: „Când ai fost cu cineva mai mult de jumătate din viața ta, se instalează un fel de orbire emoțională. Și îți poți pierde prea ușor sensibilitatea la nuanțele ascunse și frumusețile subtile”.

Jada Pinkett Smith, care a lansat o carte de memorii intitulată Worthy, luna trecută, a declarat pentru emisiunea Today Hoda Kotb, în octombrie, că mariajul ei cu Smith a ajuns la o răscruce de drumuri în urmă cu șapte ani. „Cred că amândoi eram încă blocați în fantezia noastră despre ceea ce credeam că ar trebui să fie cealaltă persoană. Am făcut o promisiune că nu va exista niciodată un motiv pentru care să divorțăm. Vom lucra prin orice mijloace. Și pur și simplu nu am reușit să-mi încalc promisiunea”, a spus aceasta. Potrivit ei, problema divorțului nu există încă deoarece sunt într-o oarecare incertitudine, ”încă vrem să descifrăm unde ne situăm”.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre