Simona Ionescu / Redactor Șef

Woops, a venit dezvăluirea! De ce se simțea nervos Jay-Z, iubitul lui Beyonce, în preajma lui Sean Paul

Woops, a venit dezvăluirea! De ce se simțea nervos Jay-Z, iubitul lui Beyonce, în preajma lui Sean Paul
Albumul de debut al lui Beyoncé, „Dangerously In Love”, a dat naștere mai multor single-uri care au ocupat multă vreme locul unu în topuri. Una dintre aceste piese a fost „Baby Boy”, o colaborare cu Sean Paul.

Interesant este faptul că Beyoncé a interpretat piesa doar o dată în direct cu Sean Paul. Totuși, ea se asigură întotdeauna că piesa face parte din lista de concerte. 

De ce Beyoncé nu a interpretat piesa live alături de Sean Paul

Sean Paul a oferit recent o explicație, susținând că motivul pentru care nu a mai cântat niciodată live cu Beyoncé este nemulțumirea lui Jay-Z. Se pare că soțul lui Beyoncé nu se simțea confortabil să îl vadă pe cântăreț în preajma ei.

Sean Paul a dezvăluit acest lucru în timpul unui interviu. Gazda emisiuni a subliniat că se zvonea că Jay-Z ar fi împiedicat interacțiunile între Sean Paul și Beyoncé, lucru confirmat de Paul.

„Da, pentru mine a fost ceva care era evident în acel moment. Știm că arta este arta”, a spus cântărețul.

Sean Paul, ținut departe de Beyoncé 

Sean Paul spune că nu este mulțumit de modul în care s-au desfășurat lucrurile, deoarece l-au împiedicat să se bucure de succesul piesei. Cu excepția apariției în videoclipul muzical (pe care Paul l-a filmat separat de Beyoncé), cei doi au interpretat piesa împreună în direct, pe scenă, o singură dată.

În timp ce Beyoncé interpreta cu siguranță „Baby Boy” în fiecare turneu și în numeroase variante, Paul a urcat pe scenă alături de ea doar la MTV Europe Music Awards 2003. A marcat prima și ultima dată când au interpretat cântecul împreună.

În ciuda acestui fapt, Sean Paul a dezvăluit în 2012 că este recunoscător pentru că a avut ocazia să colaboreze cu Beyonce.

„Au existat doar o mulțime de controverse. Este o artistă uimitoare, piesa a fost pe locul 1 timp de nouă săptămâni, așa că a fost un moment foarte special pentru mine”, a spus el la acea vreme. 

„Baby Boy” este al doilea single de pe albumul de debut al lui Beyoncé, „Dangerously In Love”. Piesa a fost în topul Billboard Hot 100 din Statele Unite ale Americii timp de nouă săptămâni consecutive. A fost cel mai longeviv single numărul unu al lui Beyoncé înainte de a fi depășit de single-ul ei din 2007 „Irreplaceable”. În afară de succesul său din SUA, „Baby Boy” a atins primele 10 topuri din alte țări, inclusiv Australia, Belgia, Danemarca, Franța, Germania, Irlanda, Elveția și Norvegia.

Prietenul lui Vadim Tudor a făcut o „nebunie” la bătrânețe. Copiii lui au aflat din presă

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre