Simona Ionescu / Redactor Șef

Lucruri neștiute despre cea care a înlocuit-o pe Andreea Ibacka. A înnebunit bărbații

Lucruri neștiute despre cea care a înlocuit-o pe Andreea Ibacka. A înnebunit bărbații
La finalul lui 2023, fanii au fost surprinși să afle că prezentatoarea lor preferată nu va mai modera emisiunea. Andreea Ibacka a demisionat, alegând să-și vadă de proiectele personale.

În timp ce lui Cabral i s-a scos din grilă una dintre emisiuni, soția lui, Andreea Ibacka a demisionat de la Happy Cafe, emisiune a trustului Antena. Și mai surprinzător a fost că vedeta a fost înlocuită rapid cu Ruxandra Luca.

Vlad Gherman, Cristina Ciobănașu și Andreea Ibacka făceau un trio formidabil la emisiunea „Happy Cafe”. Soția lui Cabral a ales însă să demisioneze, iar în locul acesteia producătorii au adus-o pe Ruxandra Luca, colega lui Răzvan și Dani.

„Unele întâlniri în viață nu sunt deloc întâmplătoare”

Andreea Ibacka a mărturisit că a dorit să nu mai fie pe sticlă, pentru a avea timp să se ocupe de proiectele personale. ”Unele întâlniri în viaţă nu sunt deloc întâmplătoare. Între noi, colegii de la Happy Café, s-a creat încă de la prima întâlnire o conexiune extraordinară, şi nu mă refer aici doar la trio-ul din faţa camerelor, ci la întreaga echipă”, a declarat soția lui Cabral.

Gazdele emisiunii Happy cafe, în noua formulă. Sursă foto: tvhappy.ro

 „Noua noastră colegă…”

Vestea despre noua colegă a fost dată de Cristina Ciobănașu, care a precizat și faptul că la sfârșitul lui 2023 emisiunea a făcut audiențe record. „Bucurie, entuziasm si inovaţi – acestea sunt cuvintele care definesc noul sezon al emisiunii noastre. De-a lungul anilor, am reușit să pătrundem în sufletele telespectatorilor și să fim alături de ei, în fiecare zi. Sunt mândră să spun că anul trecut am înregistrat audiențe record ale emisiunii Happy Café, iar acest lucru ne arată că ceea ce facem este pe placul celor de acasă!

În acest nou sezon, vom aduce mai multe surprize și momente speciale pentru telespectatori. În 2024 ne propunem să vă aducem pe micile ecrane și mai multe interviuri captivante, invitați de seamă, materiale interesante și multă voie bună, alături de noua noastră colegă, Ruxandra Luca, mămică de 3, căreia cu această ocazie îi urăm bun venit în echipă (…)”, a fost mesajul actriței.

Ruxandra Luca, fericita mămică a trei copii

Lucruri neștiute despre prezentatoarea care a înlocuit-o pe Andreea Ibacka. A înnebunit bărbații

Bărbații de pe stradă o fluieră, iar cei din redacție nu ratează nici un moment să nu o complimenteze. Deși e mama trei copii, Ruxandra Luca are un trup de zeiță și reușește să îmbine perfect viața de familie cu cariera. Și mai are timp și pentru iubire, pentru că de 21 de ani e împreună cu un bărbat minunat, care o face fericită. Cine e partenerul brunetei? Anul trecut, aceasta a postat un video interesant, în care l-a arătat întregii Românii pe tatăl copiilor săi. Chiar dacă fac o echipă formidabilă, cei doi nu sunt căsătoriți.

Ruxandra Luca și familia în noaptea de Revelion. Sursă foto: instagram

Ruxandra ține rubrica de părințeală la Neatza cu Răzvan și Dani

De ani buni, Ruxandra Luca realizează „cap-coadă” rubrica de părințeală de la emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani, unde transmite „informații utile părinților, într-un stil relaxat și accesibil telespectatorilor, pornind de la experiența mea cu cei 3 copii. Avem și partea de reportaj, acolo unde realizez interviuri cu specialiști importanți din zona de parenting”.

„Îmi place cel mai mult să fiu mamă, dar și să scriu pe blog și să vorbesc la televizor și la evenimente , să fac poze și clipuri pentru canalele mele de comunicare, să interacționez cu oamenii. Promovez un stil de viață sănătos: fac sport, mănânc echilibrat și gătesc cu drag rețete rapide și simple pentru familia mea”, a spus Ruxandra, pe blogul său ruxandraluca.ro.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre