Simona Ionescu / Redactor Șef

Zanni i-a dat KO luptătorului MMA Cristian Mitrea. Câștigătorul Survivor All Stars a răzbunat-o pe Andreea Mantea

Zanni i-a dat KO luptătorului MMA Cristian Mitrea. Câștigătorul Survivor All Stars a răzbunat-o pe Andreea Mantea
Disputată recent, finala Survivor All Stars a împărțit România în două, ambii concurenți rămași în joc fiind foarte aproape de a câștiga marele premiu. În final, voturile au fost strânse, iar Zanni a ajuns Supraviețuitorul Suprem, ceea ce a stârnit și controverse. Cristi Mitrea a fost cel mai vocal împotriva lui Zanni, consideră că fostul Faimos nu doar că nu merita să câștige, dar nu ar fi meritat nici măcar să ajungă în finala de la Survivor. Au ajuns să se războiască live, la televizor.

În direct în emisiunea lui Cătălin Măruță, Zanni i-a dat KO luptătorului MMA Cristian Mitrea. Câștigătorul Survivor All Stars a răzbunat-o pe Andreea Mantea, cu ce i-a spus durului care s-a luat de el încă de când a pășit în platou.

Zanni a intrat direct într-un conflict cu Cristi Mitrea, după ce acesta din urmă a comentat în repetate rânduri acțiunile sale într-un mod negativ și a făcut-o și acum, când s-au întâlnit în emisiunea La Măruță de la PRO TV. Mitrea i-a reproșat că nu a făcut contact vizual când a venit și că nu a salutat. „El să mă salute, el să mă respecte pe mine și o să îl salut și eu pe el, că el face show-uri cu mine”, a replicat Zanni. De aici, dialogul a devenit incendiar.

Zanni i-a dat KO luptătorului MMA Cristian Mitrea

Cum mereu are ceva de spus, fie că i se cere sau nu, Cristi Mitrea a început să-l șicaneze voalat: „Îmi place la Zanni că se motivează foarte bine și știe să îi motiveze pe alții(…) Nu îmi place caracterul, nu îmi place cum se exprimă, cum se comportă cu unii oameni. (…) Tu trăiești în bula ta și ai impresia că nimeni nu are dreptul să spună ce vrea (…) Jumătate din oamenii de acasă nu te plac”.

Tânărul câștigător Survivor All Stars i-a dat o replică acidă luptătorului.

Zanni a câștigat competiția Survivor All Stars 2024 (Instagram)

„Bula mea – știi că-i foarte mare și doar tu ești în afara ei? (…) Acum mai nou se spun păcatele la Mitrea? (…)Nu te-ai uitat la televizor! Dacă ați venit ca eu să fac show aici, eu nu fac show.(…) Absolut deloc nu regret cum am spus anumite lucruri. Ei m-au înjurat în spatele camerei, eu am fost transparent și le-am zis. Ei nu sunt ce vedeți voi la televizor! Sunt huligani!”. După ce Mitrea i-a reproșat că nu are bun simț și că nu este cizelat, Zanni a continuat să îl demaște.

Mitrea, demascat. Zanni a răzbunat-o pe Andreea Mantea

După ce l-a numit „câine” pe Mitrea, Zanni l-a făcut KO pe fostul Andreei Mantea: „Pe câți oameni a reușit să păcălească Mitrea; de când ești tu lupul moralist?(…) Pe tot parcursul lui în emisiune, Ciobanu a fost ca un câine din ăla vagabond care stă să îți mănânce în palmă. A pupat în dos, e atitudinea de câine. Și am jignit câinele pentru asta. (…) Jador a fost rivalul meu numărul 1, am avut alte insulte, ne-am certat, asta e, faptul că ne băteam pe același trofeu ne-a făcut să ne certăm. (…) Sorin și Ciobanu au ajuns către finală pentru că nu au fost trimiși nicăieri.

(…) Cu ce drept stai pe scaunul acela? (…) Este adevărat că nu ai nevoie de un caracter prietenos ca să câștigi Survivor! Trebuie să îi elimini pe ceilalți! E un concept dureros, m-a durut să fac asta cu unii! Știam că mă duc într-o competiție în care alții vor să mă zdrobească! Ce vorbește domnul Mitrea despre caracter, nu are treabă! Eu acest trofeu i-l dădeam altfel Ștefaniei Ștefan, a fost o femeie pură sufletește. Și Delea, dar el nu era cel mai bun sportiv. Dar are caracter frumos! Delea nu e ranchiunos, gândește frumos despre toată lumea și dacă nu o face, nu spune nimic. Cu TJ am avut o răceală pe care nu am înțeles-o, ne-am împăcat. (…) Pe Iancu nu l-am văzut niciodată să se bage pentru ceva! Dacă tu nu mori pentru echipa ta, cum ești lider?(…)”.

În final, Zanni i-a spus că e un bătăuș de femei și că i-a dat replicile dure lui Mitrea pentru că „eu sunt vocea femeilor”, răzbunând-o astfel de Andreea Mantea, cea cu care luptătorul MMA are un copil.

Cristi Mitrea a înjunghiat un om. Se chinuie să păstreze secretul

Acum mai bine de 10 ani, presa scria despre cazul unui bărbat care a înjunghiat un vatman în trafic. Ulterior, s-a aflat că acel bărbat era Cristian Mitrea, luptătorul MMA. La buletinele de știri, bărbatul a fost descris ca o adevărată bestie. A fost prezentată declarația șocantă a victimei.

„M-am oprit în spatele lui, l-am claxonat pentru că avea loc unde să se ducă. N-a auzit, avea muzica dată prea tare.

L-am mai claxonat încă o dată, nimic. Apoi m-a invitat să mă dau jos din tramvai să rezolvăm situația, adică să ne luăm la bătaie. I-am zis că nu pot să mă dau jos din tramvai că n-am voie. Când a ridicat mâna, am văzut că avea un cuțit în mână și n-am mai apucat să mă feresc”, a fost declarația vatmanului, de pe patul de spital.

Cristian Mitrea a înjunghiat un om înainte să devină mare vedetă (Instagram)

În mod surprinzător, Cristian Mitrea nu a vorbit niciodată despre incident. Dacă inițial presa avansa o posibilă condamnare pentru tentativă de omor, pentru care putea primi până la 15 ani de închisoare, încadrarea faptei a fost de „ultraj împotriva bunelor moravuri și tulburarea liniștii publice”. Mitrea a stat 2 luni în arestul poliției, iar în final a fost condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare. L-a ajutat și faptul că vatmanul și-a retras plângerea în timpul procesului.

Andreea Mantea și Cristi Mitrea s-au despărțit după ce vedeta Kanal D a rămas însărcinată. De atunci, ea e mamă singură pentru fiul lor, David (Instagram)

De la acest incident, Mitrea a devenit vedetă. S-a prezentat la un casting pentru un show de televiziune unde marele premiu era inima Andreei Mantea. Cei doi au devenit un cuplu, iar ulterior sarcina care a apărut trebuia să fie un bonus fericit. Fiul lor, David, are acum 9 ani. Însă cei doi iubiți s-au despărțit la scurt timp după ce a apărut sarcina. Potrivit presei, luptătorul și-a recunoscut cu greu fiul.

Andreea Mantea l-a acuzat că a bătut-o când era gravidă

Celebra prezentatoare a fost mereu mamă singură, iar băiatul își vede foarte rar tatăl. Andreea Mantea s-a dedicat exclusiv creșterii copilului și nu și-a mai refăcut viața. Anul trecut, spunea că ea nu mai vorbește deloc cu tatăl copilului său din cauza agresiunilor fizice la care a fost supusă chiar și în timpul sarcinii.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre