Simona Ionescu / Redactor Șef

Zelensky câștigă războiul împotriva lui Putin pe social media, dar pierde detașat în fata lui Ronaldo

Zelensky câștigă războiul împotriva lui Putin pe social media, dar pierde detașat în fata lui Ronaldo
Volodimir Zelensky se ține bine pe online și a reușit să ajungă la un număr mare de urmăritori, mai ales de când a început războiul din Ucraina.

Chiar dacă războiul din Ucraina i-a dat viața peste cap, Volodimir Zelensky nu pierde timpul și se ocupă mult și de partea de online. În fond, rețelele sociale i-au fost cel mai puternic aliat în fața asaltului rusesc.

Zelensky câștigă războiul împotriva lui Putin pe social media, dar pierde detașat în fata lui Ronaldo și Vin Diesel

Pe contul său de Instagram, Volodimir Zelensky are în acest moment aproape 17 milioane de urmăritori, iar pe Twitter, aproape 6 milioane. Zelensky îi urmărește pe mulți președinți de stat, printre care actualul președinte al SUA, Joe Biden, dar și pe Donald Trump și președintele Franței, Emmanuel Macron. De asemenea, este interesat de multe vedete de la Hollywood, printre care Lady Gaga și Tom Hardy.

De Cristiano Ronaldo sunt interesați 470 milioane de oameni

Chiar și cu subiectul de interes mondial, războiul, Zelensky nu a reușit să se apropie de locul 1 la numărul de urmăritori pe Instagram. În topul celor mai urmărite conturi de Instagram din lume, anul acesta în februarie, pe primul loc s-a situat Cristiano Ronaldo al cărui cont oficial a depășit 470 milioane de fani.

Ce avere are Zelensky

De când a început războiul din Ucraina, s-a aflat și că președintele nu o duce deloc rău din punct de vedere financiar. Deși a studiat dreptul, Volodimir Zelensky a fost actor de comedie, o meserie care i-a adus milioane de euro, se pare.

Nimeni nu cunoaște date despre încasările lui din lumea cinematografiei, dar unele documente din 2019 spun că ar fi strâns circa 950.000 de dolari.

Anul acesta, au apărut alte zvonuri potrivit cărora Volodimir Zelenski ar avea 96 de milioane de dolari în conturi, dar nu se citează nici un fel de documente oficiale. Alte surse menționează că averea sa ar fi între 2-6 milioane de dolari.

Potrivit cotidianului La Repubblica, Zelensky deține și o vilă în Vittoria Apuana din Forte dei Marmi, în provincia Lucca, în Toscana, care se ridică la valoare de 3,8 milioane de euro.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre