Simona Ionescu / Redactor Șef

Ziua și scandalul. Alte două vedete și-au aruncat cuvinte grele

Ziua și scandalul. Alte două vedete și-au aruncat cuvinte grele
După Bianca Drăgușanu și Claudia Pătrășcanu,  alte două vedete ale României au ajuns să arunce cu cuvinte grele una în cealaltă. De la ce ea pornit discuția.

Două vedete ale României, Marina Almășan și Narcisa Suciu s-au certat pe rețelele de socializare, aruncându-și cuvinte grele. Mărul discordiei a fost lansarea cărții cântăreței, iar Marina Almășan s-a întrebat cât de autentic e volumul. Din acel moment, s-a pornit scandalul între cele două femei.

„Doamne! Cine după cine a copiat?!? Narcisaaaa! Și eu… care prezentasem cartea Narcisei în emisiunea noastră ca fiind o găselniță superbă a artistei românce!… Dar dacă străinii au copiat după Narcisa noastră?!? Ar trebui să fie pe fază, să ceară drepturi de autor pentru idee!”, a scris Marina Almășan.

„Ce mă miră pe mine e că ai îndoieli în ceea ce mă privește”

Narcisa Suciu s-a enervat îngrozitor și i-a replicat Marinei Almășan că s-ar fi așteptat să o cunoască și să știe ce talent ascunde. Mai ales că, spune Narcisa, a ajutat-o pe Marina, la revista online. „Stai liniștită, Marina.

Ce se ceartă Marina Almășan cu Narcisa Suciu

De doi ani merg cu jalba-n… și la Osim, și la Orda pe tema asta. Ce mă miră pe mine e că ai îndoieli în ceea ce mă privește. Mă gândeam că știi deja cum scriu de pe vremea când te-am ajutat la pagina de revistă online”, a scris Narcisa Suciu în dreptul postării Marinei Almășan.

Marina Almășan a încercat să dreagă busuiocul

Când a văzut că situația e mai tensionată ca niciodată, a încercat să dreagă busuiocul printr-un mesaj, în care a schimbat total tonul. În plus, prezentatoarea susține că dacă cineva i-a furat formatul, e momentul să acționeze acea persoană în judecată. „Tu scrii frumos, nu contest, problema era formatul cărții? Cine a fost primul? Dacă ți s-a furat formatul, dă-i în judecată! Eu chiar am fost impresionată de găselnița ta, după care am văzut aceste alte cărți, aproape identice. De aici nedumerirea…”, a fost răspunsul Marinei Almășan.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre