Simona Ionescu / Redactor Șef

Zvonurile despre divorțul lui Kate și William, demontate. Unde a fost văzut cuplul regal

Zvonurile despre divorțul lui Kate și William, demontate. Unde a fost văzut cuplul regal
Kate Middleton face primii pași spre revenirea la angajamentele oficiale după operație. În acest weekend, presa engleză a publicat articole despre locul unde a fost văzută Kate alături de prințul William.

Kate Middleton a fost văzută împreună cu prințul William într-o vizită la magazinul ei preferat de la ferma din Windsor, arătând „fericită, relaxată și sănătoasă”. Se pare că lucrurile merg spre bine.

Prințesa de Wales ar fi fost văzută în timpul unei vizite la un magazin agricol local în weekend. Este prima dată când a fost surprinsă în oraș de când a suferit o operație abdominală planificată. Kate și William ar fi fost văzuți sâmbătă într-unul dintre locurile lor preferate, la aproximativ un kilometru și jumătate de Adelaide Cottage, în Windsor, după ce i-au urmărit pe cei trei copii ai lor – George, 10 ani, Charlotte, opt ani, și Louis, cinci ani, făcând sport.

„Suficient de sănătoasă pentru a merge la cumpărături”

Apariția la The Windsor Farm Shop este un răspuns pentru publicul britanic, care a devenit tot mai îngrijorat de starea de sănătate a prințesei. „După toate zvonurile care au circulat, am fost uimit să îi văd acolo. Kate era la cumpărături cu William și părea fericită și arăta bine. Copiii nu erau cu ei, dar este un semn bun că era suficient de sănătoasă pentru a merge la cumpărături”, a declarat un martor pentru The Sun.

Kate ar putea să-și reia mai devreme angajamentele

Deși nu au fost făcute fotografii cu cei doi, respectând cererea lor de confidențialitate pe măsură ce Kate se recuperează – apariția lor este raportată ca un semn încurajator că prințesa face primii pași spre o revenire la angajamentele regale oficiale. Kate a fost văzută ultima dată public la Sandringham în ziua de Crăciun.

Magazinul Windsor Farm Shop unde se presupune că a fost văzut cuplul sâmbătă în decembrie 2021. Sursă foto: Daily mail

Se așteaptă ca prințesa Kate să-și reia angajamentele după 17 aprilie, când copiii vor începe din nou la școala Lambrook, lângă Ascot, după vacanța de Paște. Cu toate acestea, există sugestii că soția lui William ar putea reveni mai devreme și ar putea fi văzută la slujba anuală de Paște de la Capela Sfântul Gheorghe de pe domeniul Windsor.

Potrivit Telegraph, prințesa nu a exclus posibilitatea de a reveni în public în duminica Paștelui și ar putea să se alăture familiei sale pentru tradiționala plimbare, care va fi fotografiată.

Prințesa a fost la o „întâlnire privată?”

Rapoartele despre o întoarcere timpurie și despre faptul că a fost văzută la Windsor vin la doar câteva zile după ce prințesa a fost fotografiată în spatele unei mașini alături de prințul William în timp ce părăseau castelul Windsor lunea trecută. Prințul de Wales se îndrepta spre Westminster Abbey pentru slujba anuală de Ziua Commonwealth-ului, în timp ce MailOnline crede că prințesa se îndrepta spre o „întâlnire privată”.

Kate și-a făcut un „lifting brazilian al fundului?”

În ultimele săptămâni, zvonuri nebunești, alimentate de rețelele de socializare și de presa străină, au speculat motivul pentru care Kate nu a fost văzută, în ciuda faptului că Palatul Kensington a prezentat calendarul de recuperare a acesteia. „Katespirațiile” online au variat de la afirmații potrivit cărora ea se recupera după un „lifting brazilian al fundului”, la faptul că s-ar afla în comă, o teorie lansată de un jurnalist de la televiziunea spaniolă.

Deși nu au fost făcute fotografii ale cuplului, faptul că a fost văzută la magazin este un semn încurajator că ea face primii pași spre o revenire la angajamentele regale oficiale

„În drum să o găsesc pe Kate”

Unii au glumit că ar fi fost o concurentă la emisiunea de televiziune The Masked Singer sau că ar fi putut chiar să fi fost înlăturată din familia regală. Alte persoane s-au folosit de absența ei pentru a răspândi afirmații sinistre și calomnioase. Chiar și Kim Kardashian s-a băgat în joc postând selfie-uri capturate: „În drum să o găsesc pe Kate”.

Afirmațiile absurde s-au intensificat după ce prințesa și-a asumat vina pentru fotografia de familie publicată de Palatul Kensington de Ziua Mamei, care a fost „ucisă” de șase dintre cele mai importante agenții de fotografie din lume din cauza îngrijorării că ar fi fost „manipulată”.  Pe lângă numeroasele imperfecțiuni din imagine, telespectatorii au observat, de asemenea, că Kate părea să nu poarte verigheta, ceea ce a stârnit mai multe teorii nefondate pe internet cu privire la starea căsătoriei sale.

„Ca mulți fotografi amatori, experimentez ocazional cu editarea”

Furia de pe rețelele de socializare a determinat-o pe prințesă să-și prezinte scuze personale pe rețeaua de socializare, afirmând: „Ca mulți fotografi amatori, experimentez ocazional cu editarea”.

Prințesa a avut doar intenția de a „aduce puțină bucurie” și de a publica o imagine liniștitoare pentru a mulțumi publicului pentru sprijinul lor continuu. Și că atât ea, cât și William sunt „zguduiți și devastați” de speculațiile despre căsătoria lor.

Se spune că William ar fi făcut poza cu un aparat foto Canon, vineri, înainte ca prințesa să o editeze de două ori în Photoshop pentru „a o face cât mai bună”. În ciuda apelurilor pentru publicarea imaginii originale, Palatul Kensington a insistat că nu va reedita fotografia inedită a lui Kate și a copiilor ei.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre