Strategia Lidiei Buble: odată la câteva zile pune poze dezbrăcată. Imagini virale – Exclusiv

Strategia Lidiei Buble: odată la câteva zile pune poze dezbrăcată. Imagini virale – Exclusiv
O bună perioadă a fost destul de „cuminte” pe rețelele sociale, însă de o vreme, tot mai multă piele e expusă vederii. Fanii sunt, evident, în delir. Cei mai mulți dintre ei.

Ultima apariție a Lidiei Buble pe rețelele sociale a dat dureri de cap și palpitații oamenilor. Dar până să ajungă acolo, pare credibil că  Lidia și-a făcut o strategie legată de cât de des să apară dezbrăcată în public. Acum patru zile și-a etalat silueta impecabilă dintr-una din cele mai „dezbrăcate” rochii pe care le are în garderobă.

Una în care întreg posteriorul îi este la vedere. Ținuta o folosește Lidia și în ultimul său videoclip, Por amor, lansat împreună cu Mabel Yeah, pe 1 septembrie și care, în tot acest timp a acumulat peste 3.000 de vizualizări.

Lidia Buble cântă despre dragoste în piscină, purtată pe brațe de bărbați de culoare.

Ultima fotografie a Lidiei Buble e incredibilă

Dar în ultima imagine pe care a decis să o posteze pe rețelele sociale  și alături de care a scris „moto mami”, Lidia Buble arată tot. E doar într-o pereche minusculă de slipi, cu picioarele desfăcute, iar în sus poartă o geacă de piele de motociclist, reinterpretată, scurtă, care îi acoperă sânii la limită. Lidia nu a pus o singură fotografie în această ipostază incendiară, ci două. Vorba aceea, să fie pentru toată lumea.

Imaginile s-au bucurat de un mare succes. Fanii și fanele au apreciat-o cu miile, iar sute dintre aceștia și-au și exprimat, în scris, părerea. Dar părerile lor au fost împărțite. Dincolo de cele laudative, mulți  oameni i-au reproșat tinerei artiste că este prea dezinhibată.

„Când răsare luna, mă transform”, scria Lidia Buble alături  de fotografia în rochia aproape indecentă.

Despre Lidia Buble, 29 de ani, Spynews.ro a scris recent că trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Horațiu Nicolau, în vârstă de 60 de ani. „Chiar dacă între cei doi există o diferență destul de mare, se pare că acest lucru nu a fost o problemă pentru cei doi îndrăgostiți, motiv pentru care relația lor a avansat din ce în ce mai mult, semn că se înțeleg destul de bine”, au notat jurnaliștii care, recent, i-au surprins împreună.