Simona Ionescu / Redactor Șef

Suada dezvăluie tainele citirii chipului. Cei cu urechi mari au noroc

Suada dezvăluie tainele citirii chipului. Cei cu urechi mari au noroc
Cuvintele pot fi nesincere, gesturile pot fi înșelătoare, însă fața niciodată nu minte. Chipul unui om este un instrument deosebit de precis și de eficient în comunicare. A ști cum să interpretezi cele mai mici gesturi și trăsăturile, la prima vedere insignifiante, îți arată intențiile reale ale persoanei cu care dialoghezi. O timișoreancă îi învață pe alții marea taină. Suada Agachi este specialist în tehnici de citire a chipului și analiză trăsăturilor faciale, consultant, trainer și psiholog.

”Din acest moment, vei privi la tine și lumea întreagă cu alți ochi”, spune Suada Agachi. Aceasta a scris o carte și susține cursuri despre arta citirii chipului, învățându-i pe cei interesați cum să își ”traducă” ceea ce văd pe fețele semenilor.

”Arta citirii chipului datează de milenii, a fost păstrată și transmisă cu demnitate și onoare de maeștrii în fizionomie pentru a fi folosită cu înțelepciune de către cei dornici să cunoască natura umană. Chipul uman este în egală măsură oglinda reacțiilor și a tipului de relații pe care omul este dispus să le experimenteze de-a lungul vieții sale.

Beneficiind de avansul științei moderne și de acuratețea din ce în ce mai fină a identificării și interpretării trăsăturilor faciale specifice fiecărei persoane, arta citirii chipului indică trăsăturile specifice de caracter ale individului, modul în care evenimentele din timpul vieții i-au șlefuit personalitatea și deciziile pe care acesta este predispus să le ia în viitor”, explică Suada Agachi în cartea sa.

Aceasta arată că deciziile pe care le luăm sunt influențate de mesajul ascuns ce ne-a fost transmis prin expresia chipului, prin mimica și prin forma trăsăturilor faciale ale celui de lângă noi.

”Principiile fundamentale ale acestei arte au rămas neschimbate timp de milenii astfel că și astăzi, la fel că în vechime, studiul aprofundat al fizionomiei ne oferă indicii de neclintit cu privire la realitatea înconjurătoare și identifică cu exactitate rolul pe care îl are de îndeplinit și poziția corectă a omului în marea operă a creației și în particular evoluția acestuia pe verticala dintre cer și pământ”, mai arată specialista.

Pe pagina sa de internet, Suada face  referire la arta chineză a citirii feței:

Fruntea ne ajută să judecăm înțelepciunea unei persoane. O frunte netedă și completă este considerată a fi un simbol al înțelepciunii și al frumuseții. Cei mai mulți oameni de succes au o frunte completă. Se consideră că o persoană cu linia părului aproape de sprâncene este lentă în gândire și acțiune.

Ochii dezvăluie nivelul de noblețe, de vitalitate și capacitatea de lider. ”Mărimea, localizarea, forma și expresiile pe care le transmit ochii unei persoane reflectă într-o mare măsură personalitatea persoanei respective, precum și suișurile și coborâșurile pe care le va cunoaște în viață, inclusiv cariera, faima, averea, dragostea și căsătoria”, arată Suada Agachi.

Nasul arată posibilitățile unei persoane de acumulare de bogăție și de putere. Nui degeaba se spune că: “În cazul în care are un nas mare, șansă de a ocupă o funcție de conducere va fi mult mai mare. Cei care au un nas cărnos vor avea o carieră de succes, iar femeile vor face avere”.

Maxilarul dezvăluie longevitatea. Un proverb tradițional spune că “cel ce are o barbie rotunjită este binecuvântat și va avea noroc în ultimii săi ani.” O femeie cu o barbie rotunjită este o bună gospodină, care pune mereu familia pe primul loc.

Urechile groase aduc noroc, spun chinezii. Lobii mari ai urechilor aduc noroc. Tradițional, în imagini, Buddha este reprezentat avan doi lobi mari și rotunjiți.

Gura, în funcție de forma ei, predispune spre anumite caracteristici. ”Vechii chinezi credeau că femeile cu buzele subțiri sunt  aspre la inimă și bârfitoare. De asemenea, căsătoria dintre un bărbat și o femeie cu buze subțiri era considerată a fi un semn de ghinion pentru soțul ei”, mai adaugă Suada Agachi.

Sursă foto: Facebook / Suada Agachi

Sursa foto – video: Facebook / Suada

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre