Din ingrediente puține și la îndemâna oricui, ne putem răsfăța și hidrata, în același timp cu o delicioasă și fresh Supă rece de castraveți cu mentă, gata în 30 de secunde.
Ce ne trebuie pentru Rețeta Supă rece de castraveți
castraveți cornișon, puțin iaurt, oțet, după gust, puțin ulei de măsline, sare și piper, frunze de mentă, cuburi de gheață, miere
Pentru servit: pere, ridichi, covrigei picanți, nuci
Mod de preparare
Tot ce ne trebuie pentru prepararea acestei supe cremă de castraveți, în afară de ingrediente, este un blender electric și atât. Fără foc și în doar 30 de secunde supa este gata.
Tocăm castraveții în bucăți mai mici și îi adăugăm în recipientul blenderului. Adăugăm și frunze de mentă, cât de multe, puțin iaurt, puțin ulei de măsline. Punem și foarte puțină miere și câteva cuburi de gheață și pornim blenderul. În nici 30 de secunde avem gata o gustare de vară delicioasă și revigorantă.
Transferăm supa cremă de castraveți în farfurii și îi potrivim gustul cu sare, piper, dar și puțin oțet. Dacă avem un oțet de gutui, vom obține și un plus de aromă de toamnă. Servim delicioasa supă cremă de castraveți cu felii de pere, felii de ridichi, nuci, dar și niște covrigei picanți, pentru un plus de gust și sațietate.
Sursa: Chefi la cuțite
Chelnărița de la Piccolo Mondo era nepoata lui Alain Delon
Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Ne puteți urmări și pe Google News sau pe pagina noastră de Facebook