Supă rece de castraveți cu mentă, gata în 30 de secunde

Supă rece de castraveți cu mentă, gata în 30 de secunde
Poate fi rețeta oricărei zile această supă preparată de Vlăduţ, bucătarul de la Neatza cu Răzvan şi Dani, spre deliciul matinalilor și invitaților mult îndrăgitei emisiuni.

Din ingrediente puține și la îndemâna oricui, ne putem răsfăța și hidrata, în același timp cu o delicioasă și fresh Supă rece de castraveți cu mentă, gata în 30 de secunde.

Ce ne trebuie pentru Rețeta Supă rece de castraveți

castraveți cornișon, puțin iaurt, oțet, după gust, puțin ulei de măsline, sare și piper, frunze de mentă, cuburi de gheață, miere

Pentru servit: pere, ridichi, covrigei picanți, nuci

Mod de preparare

Tot ce ne trebuie pentru prepararea acestei supe cremă de castraveți, în afară de ingrediente, este un blender electric și atât. Fără foc și în doar 30 de secunde supa este gata.

Tocăm castraveții în bucăți mai mici și îi adăugăm în recipientul blenderului. Adăugăm și frunze de mentă, cât de multe, puțin iaurt, puțin ulei de măsline. Punem și foarte puțină miere și câteva cuburi de gheață și pornim blenderul. În nici 30 de secunde avem gata o gustare de vară delicioasă și revigorantă.

Transferăm supa cremă de castraveți în farfurii și îi potrivim gustul cu sare, piper, dar și puțin oțet. Dacă avem un oțet de gutui, vom obține și un plus de aromă de toamnă. Servim delicioasa supă cremă de castraveți cu felii de pere, felii de ridichi, nuci, dar și niște covrigei picanți, pentru un plus de gust și sațietate.

Sursa: Chefi la cuțite

Chelnărița de la Piccolo Mondo era nepoata lui Alain Delon

Recomandarile noastre