Tradițiile Laurei Cosoi, menținute și la botezul celui de-al treilea copil

Tradițiile Laurei Cosoi, menținute și la botezul celui de-al treilea copil
Laura Cosoi urmează să devină mamă pentru a treia oară în scurt timp. Frumoasa vedetă urmează să aducă pe lume a treia fetiță a familiei.

Laura Cosoi are aproape 40 de ani și, chiar însărcinată, este încă extrem de activă pe plan profesional. Așteptând nașterea ultimei fetițe, ea face deja planuri de botez și are o serie de superstiții. Ea a mărturisit că toate sarcinile ei au fost ușoare, la fel ca și celelalte două nașteri. Sarcina aceasta a fost altfel.

„A fost altfel, în sensul că, repet, la prima sarcină există un necunoscut și nu știi cum e și te tot întrebi la fiecare analiză: „Oare e bine copilul?, „Oare o să ajung la termen?”. Apoi, te minunezi că e al tău și sunt tot felul de etape.

Al doilea copil a venit, așa, ca o mare, mare dorință. Am vrut extrem de tare să aibă Rita un frățior sau o surioară, să nu rămână singură”, a dezvăluit vedeta.

Sarcină ușoară pentru Laura Cosoi

„De data asta, lucrurile au fost absolut line, complet și super în completarea poveștii mele de iubire cu Cosmin, dar și a relației cu fetele, și e un copil extraordinar de dorit.

Amândoi am dorit foarte tare să vină pe lume această minune și am știut că va fi fetiță. Încă dinainte de a rămâne însărcinată, i-am spus lui Cosmin: „Vezi că va fi tot fetiță!, deci nu e ca și cum ne așteptam să fie băiat. Am simțit că va fi și când am fost la ecografia de primul trimestru, la morfologie, și când se vedea practic sexul copilului, i-am zis lui Cosmin: „E fetiță””, a povestit Laura Cosoi pentru Viva!.

Tradițiile Laurei Cosoi la botez

Laura va naște în aproximativ o lună. Celelalte fetițe, Rita și Vera, dorm deja singure, în camera lor, în același pat. Noua fetiță va avea un pătuț care va fi lângă patul părinților. Și noua micuță va fi botezată de nașii de cununie ai cuplului, cei care le-au creștinat și pe celelalte două fetițe. „Botezul va fi la vară și cam atât, dar da, noi păstrăm această tradiție, vrem să rămână aceeași biserică, și nașii, să nu fie povești diferite, așa am simțit că s-ar cădea”, a mai dezvăluit Laura Cosoi.

Sursa foto. Instagram