Surpriză! Iată cu cine își petrece Ramona Gabor Valentines day! E un greu de la Hollywood. Imagini din dormitor

Surpriză! Iată cu cine își petrece Ramona Gabor Valentines day! E un greu de la Hollywood. Imagini din dormitor
Exclusiv. Sora Monicăi Gabor s-a lăsat răsfățată de iubitul acesteia din urmă, Mr. Pink, în Italia, la o cină scumpă.  A fost o masă de afaceri, la care s-au servit inclusiv delicatese exotice, cum ar fi supa de larve (omizi), și care, în final, a costat cât un apartament. Numai o sticlă de vin a avut prețul de 10.000 de euro.

După expediția în Italia, acum, Ramona Gabor a plecat prin Europa. Nu e singură, ci însoțită de partenerul de afaceri al lui Mr. Pink, iubitul surorii sale, Monica.  Încă o dovadă că ambele tinere din Bacău chiar știu să se orienteze.

Partenerul lui Mr. Pink, cunoscut om de afaceri de origine indiana Sheeraz Hasan, se recomanda ca fiind mare investitor în crypto și unul dintre cei mai tari PR-i de la Hollywood. El s-a ocupat de lansarea în spațiul public a mai multor vedete. Născut la Londra, bărbatul de 47 de ani e musulman și a scris  inclusiv o carte: Sheeraz: The Muslim American Dream.

El conduce propria agenție de markeitng,  FAME by Sheeraz, care se ocupă de imaginea unor vedete precum Kim Kardashian, Jennifer Lopez, Ace Family, Justin Bieber, Selena Gomez, Paris Hilton și Zendaya. „Eu pot face pe oricine faimos”, e motto-ul indianului.

Amintim că în luna noiembrie, după ce presa a început să tatoneze informațiile legate de despărțirea dintre Monica Gabor și Mr. Pink, cei doi au apărut împreună într-o fotografie postată pe contul de Instagram al agenției lui Sheeraz.

Ramona Gabor, alături de Sheeraz într-un restautant cu trei stele Michelin de Ziua Îndrăgostiților

Acum Ramona Gabor pare să fi tras lozul câștigător și se plimbă prin Europa cu indianul. Ramona și Sheeraz petrec clipe frumoase împreună și vizitează locuri exclusiviste din Europa.

Bărbat cu gusturi rafinate, Sheeraz a purtat-o pe Ramona prin crame cu vinuri mai vechi decât dublul vârstei ei. Cei doi se află în prezent în Franța, unde se bucură de peisaj și de localuri de lux unde le sunt răsfățate simțurile. Așa au ajuns și la Georges Blanc, un restaurant cu trei stele Michelin.

Deși e prematur să anunțe oficial, apropiații Ramonei suspectează că ea și Sheeraz formează deja un cuplu.

 

 

Sursa foto: Instagram

Recomandarile noastre