Surpriză la Romanian Fashion Week. Cinci ucrainience refugiate au defilat într-o prezentare de modă

Surpriză la Romanian Fashion Week. Cinci ucrainience refugiate au defilat într-o prezentare de modă
Chiar dacă războiul le-a zdruncinat viața, cinci tinere din Ucraina au lăsat răul în urmă și au arătat cât de talentate sunt la Romanian Fashion Week.

Cinci tinere din Ucraina au fost cele mai fericite zilele trecute. Au prezentat creațiile unor designeri la Romanian Fashion Week.

Surpriză la Romanian Fashion Week. Spectatorii au fost fascinați de cinci ucrainience

Au ajuns în România, la Iași, din cele mai afectate zone ale Ucrainei. Au trecut prin lucruri greu de explicat în cuvinte, dar au reușit să pășească din nou pe podiumul de modă, iar acest lucru le-a readus zâmbetul pe buze. „Întreg conceptul Romanian Creative Week este unul al sprijinului pentru oamenii creativi.

Prin urmare, era firesc ca din echipa de manechine să facă parte și modele din Ucraina, tocmai pentru a aduce bucurie fetelor și pentru a le scoate din zona negativă în care se află țara lor. Modelele au fost foarte bucuroase să vină, mai ales că pentru unele dintre ele este prima ieșire din Ucraina.

„Au simțit, după ce au venit aici, că viața poate continua în ciuda războiului și după ce războiul se va încheia. (…) Trei dintre ele au trebuit să călătorească cu o mașină, pe o rută ocolitoare, care să fie sigură. Tocmai de aceea au făcut foarte multe ore pe drum, au înconjurat țara, ca să intre prin Suceava și de acolo la Iași”, a declarat Alina Nechifor, reprezentanta agenției de modelling care le-a adus la Romanian Fashion Week pe tinerele din Ucraina.

„Suntem recunoscătoare că ne susțineți atât de mult”

Una dintre frumusețile care fac parte din lumea modelling-ului este Daria Balandiukh de doar 15 ani. Chiar dacă a trecut prin lucruri grave, nu și-a pierdut speranța și visează că va veni momentul în care va păși pe marile scene ale lumii. „Eu și celelalte fete suntem foarte bucuroase să fim la Iași, că avem oportunitatea de a fi parte din acest spectacol, având în vedere și situația din Ucraina.

Suntem recunoscătoare că ne susțineți atât de mult. Orașul meu este încă bombardat. Când a început războiul, ne-am speriat foarte tare. A trebuit să plecăm de acasă, să plecăm din orașul nostru. Este foarte trist și sper ca nimeni să nu treacă printr-o astfel de situație”, a declarat Daria.

Sursă foto: www.wall-street.ro