Surse. De ce a rămas Meghan Markle acasă de fapt. Ce părere are regina Elisabeta

Surse. De ce a rămas Meghan Markle acasă de fapt. Ce părere are regina Elisabeta
Surse apropiate ale ducilor de Sussex, citate de Daily Mail, au dezvăluit de ce a rămas Meghan Markle acasă de fapt. Nu este vorba doar de interdicția medicului, motivele sunt mult mai complexe de atât.

Prințul Harry a aterizat la Londra pe aeroportul Heathrow duminică pe 11 aprilie la ora 13:15. A fost imediat preluat de o mașină și dus la Nottingam Cottage, acolo unde va sta în total 5 zile, timp în care va fi în carantină. Pe 17 aprilie, Harry la va participa la înmormântarea bunicului său, prințul Philip. Meghan Markle însă a rămas în Montecito, California, iar acum s-a aflat de ce a rămas acasă de fapt.

Interviul cu Oprah de acum aproximativ o lună a aruncat în aer Casa Regală, dar relația dintre ducii de Sussex și restul membrilor familiei. În timp ce toată lumea vorbește despre o posibilă împăcare între Harry și fratele său, William cu ocazia înmormântării, de Meghan nimeni nu spuse nimic, până acum. 

De ce a rămas Meghan Markle acasă. Nu vrea să fie centrul atenției 

O sursă a dezvăluit pentru Daily Mail adevăratele motive pentru care Meghan Markle ar fi ales să rămână acasă. Se pare că ducesa nu a dorit să fie în centrul atenție, însă îl sprijină pe Harry să se împace cu familia. „Meghan a spus că principala sa grijă acum este să-l susțină pe Harry. Ne-a spus că a discutat cu el dacă ar trebui sau nu să vină și ea la înmormântare. Meghan a spus că în aceste momente o familie trebuie să fie unită, să lase deoparte neînțelegerile și să se adune”a spus o sursă pentru Daily Mail. 

De asemenea, Meghan ar fi spus că a avut o relație apropiată cu prințul Philip și că acesta și-ar dori ca problemele să se rezolve. Printre altele, Meghan ar mai fi transmis că regina o înțelege, indiferent că vine sau nu la înmormântare. „Meghan a spus că a merge sau nu la înmormântarea Prințului Philip nu ar schimba relația cu Regina. A spus că regina îi înțelege absența și și-ar dori ca ea să rămână în siguranță și sănătoasă pentru copil”, a încheiat sursa. 

Foto: Facebook

A dispărut cel mai lung iepure din lume. Poliția îl caută, proprietara e disperată. FOTO