Talentul se moștenește. Fiul Madonnei și al lui Guy Ritchie uimește publicul din Londra cu ceea ce face

Talentul se moștenește. Fiul Madonnei și al lui Guy Ritchie uimește publicul din Londra cu ceea ce face
Chiar dacă a avut toată  viața ei o imagine de „fată rea”, Madonna e mamă dedicată. Ea are copii, unul mai talentat ca altul. Cel puțin cei pe care i-a născut. Se vede cu ochiul liber că i-au moștenit talentul. Cei adoptați sunt canalizați să își descopere pasiunile și să se dezvolte.

Madonna e mamă pentru mai mulți copii. Ea are o fiică, Lourdes Leon, 25 de ani, cu Carlos Leon, mai are un fiu, Rocco, cu fostul soț, Guy Ritchie. Ceilalți patru copii sunt adoptați: David, pe care l-a adoptat în Malawi în 2006; Mercy, 16 ani, pe care a adoptat-o ​​în 2007; și gemenele Estere și Stella, de nouă ani, pe care le-a adoptat în 2017.

În vârstă de 21 de ani, fiul născut al Madonnei este deja un artist în plină afirmare, bine cotat de critici. Acesta a moștenit talentul celebrilor săi părinți, dar s-a orietnat spre artele plastice. El pictează.

Rocco Ritchie studiază pentru o diplomă în arte

Rocco Ritchie, în vârstă de 21 de ani, a expune p sub numele Rhed. Celebra sa mamă și-a împletit două codițe și a îmbrăcat o pereche de  pantaloni negri pentru a vizita expoziția fiului său care o face tare mândră. Ea s-a fotografiat în fața mai multor picturi ale lui Rhed, și a postat imaginile pe rețelele de socializare.

Rhed este afiliat galeriei Tanya Baxter Contemporary din Londra, din toamna anului trecut. O biografie a tânărului de pe pe site-ul web al galeriei l-a descris drept „un tânăr artist emergent al cărui fundal cultural este divers și neconvențional”, menționând că „copilăria sa a fost petrecută între New York și Londra, ceea ce i-a oferit un fundal artistic eclectic și divers”. Descrierea continuă:

„Conflictele societății, cum ar fi obsesia pentru rețelele sociale, fixarea celebrităților și etichetelor și problemele generaționale, cum ar fi abuzul de droguri și depresia, sunt subiecte pe care le abordează într-un mod codificat. „Este aproape ca și cum artistul folosește picturile pentru a acționa ca un purtător de cuvânt al generației mileniale care a supradozat cu o societate toxică”.

Galeria a remarcat că fiul Madonnei are experiență „ca artist graffiti” și este influențat de artiști celebri precum Basquiat și Banksy. Ritchie, care studiază în prezent pentru a obține o diplomă de artă la Central Saint Martins, a avut mai multe evenimente în care își prezintă munca, începând din 2018, a mai scris Daily Mail.

Surswa foo: instagram

Recomandarile noastre