Tataee de la B.U.G Mafia e distrus. Unul dintre copiii lui e grav bolnav

Tataee de la B.U.G Mafia e distrus. Unul dintre copiii lui e grav bolnav
Tataee de la BUG Mafia a plecat cu soția și cei patru copii în străinătate de cinci ani. Ce se întâmplă în familia artistului.

Invitat în podcast-ul lui Mihai Morar, Tataee de la B.U.G Mafia, unul dintre cei mai apreciați artiști de muzică de hip-hop din România, a făcut dezvăluiri tulburătoare despre unul dintre copiii săi, care a fost diagnosticat cu autism și primește un tratament specializat.

Tataee de la B.U.G Mafia e distrus. Unul dintre copiii lui e grav bolnav

Artistul susține că fiul său este un copil extraordinar de inteligent, duce o viață normală dar, din nefericire, nici un medic nu i-a garantat care vor fi rezultatele. Surprinzător sau nu, Tatatee, pe numele său real Vlad Irimia, susține că e posibil ca și el să fie avut o formă de autism.

„Dar mulți oameni foarte inteligenți au fost autiști și au văzut altfel lucrurile și poate asta i-a făcut să fie speciali”

,,Unul dintre copiii noștri are autism. E autist și, urmărind evoluția lui, cred că am avut și eu o formă puțin mai ușoară. Nu e o boală, deși beneficiază de tratament, dar nu se știe dacă funcționează. Diferența față de noi e că văd și percep altfel lucrurile. Atât. În rest, copilul nostru e foarte fericit, foarte inteligent.

Einstein a fost autist. După cum spuneam, eu cred că am fost autist. Dar mulți oameni foarte inteligenți au fost autiști și au văzut altfel lucrurile și poate asta i-a făcut să fie speciali. În momentul în care renunți la treaba asta, să fie ca noi copiii, să ne urmeze pașii, că toți avem obsesia asta. Ar trebui să renunțăm la asta pentru că ei vor decide”, a spus Tataee în podcastul lui Mihai Morar.

Nimeni nu a știut când s-a căsătorit

Tataee a fost întotdeauna foarte atent cu viața sa personală și nu a vrut ca familia sa să fie în fața reflectoarelor. De altfel, în anul 2012, el s-a căsătorit în secret cu iubita sa, Mona, la eveniment nu au participat nici măcar colegii de echipă, ci doar familiile celor doi. Tataee și soția lui au adus pe lume patru îngerași, Antonia Olga, Mihai, Cristian Vlad și mezinul familiei, Gavril.