Tatăl Angelinei Jolie face declarații cutremurătoare: Joe Biden ne pregătește pentru armaghedonul nuclear

Tatăl Angelinei Jolie face declarații cutremurătoare: Joe Biden ne pregătește pentru armaghedonul nuclear
Actorul premiat Jon Voight a declarat vineri pentru Newsmax că fostul președinte Donald Trump "a câștigat respectul" liderilor lumii - „chiar și al dușmanilor„ - în timp ce se afla în funcție. Însă a continuat cu alte comentarii foarte alarmante.

În timpul unui interviu în cadrul emisiunii „Eric Bolling, The Balance”, Voight, actor consacrat și tatăl celebrei Angelina Jolie, a spus că acest respect a scăzut cu o viteză incredibilă de când Joe Biden a devenit președinte al SUA.

„Acest om, Donald Trump, care a fost președintele nostru, nu numai că a construit o economie care este la fel de puternică ca oricare alta văzută vreodată în această țară, dar am avut un anumit tip de pace care a venit din înțelegerea sa a liderilor din întreaga lume”, a declarat Voight.


„A reușit chiar să se împrietenească, sau cel puțin să câștige respectul tuturor liderilor importanți. Și chiar al celor mai temuți, atunci când a intrat în funcție”, a adăugat el.

Însă Voight l-a descris pe Biden și administrația sa ca având o „agendă foarte îndepărtată de orice lucru sănătos pentru țara noastră” și a spus că recentele comentarii ale președintelui care avertizează asupra „Armaghedonului nuclear” (n. sfârșitul lumii) nu sunt departe de adevăr.

„Ceea ce trebuie să facem este să încercăm să găsim modalități de a reconstitui valorile țării noastre, poziția noastră în lume. Iar conducerea noastră trebuie cu siguranță să se schimbe”, a spus el.

Biden îl ia în serios pe Putin atunci când amenință cu bombe nucleare

Declarația lui Voight vine după ce Biden a avertizat joi, la un eveniment privat de strângere de fonduri din New York, că folosirea de către președintele rus Vladimir Putin a armelor nucleare ar putea trimite planeta într-un al treilea război mondial.

„El nu glumește când vorbește despre potențiala utilizare a armelor nucleare tactice”, a spus Biden despre Putin în fața mulțimii. „Nu cred că există posibilitatea de a folosi o armă nucleară tactică și de a nu ajunge la Armaghedon”.

În trecut, Voight l-a numit pe Biden „Diabolic”. Mai mult, a susținut că nu dorește binele Statelor Unite, fiind o marionetă a fostului președinte Barack Obama.

„Biden este o extensie a politicii Obama, care a slăbit America. Nu putem lăsa asta să se întâmple din nou. Cei de stânga ne-au mințit. Ne-au luat toată puterea de stat pentru a avea ei putere asupra economiei noastre”, a declarat actorul premiat cu Oscar.

Foto: Twitter