Vedetele de la Hollywood: atunci și acum. Cum arătau în copilărie

Vedetele de la Hollywood: atunci și acum. Cum arătau în copilărie
Când ne uităm la oameni celebri, uităm uneori că nu sunt super-eroi și că de fapt, s-au împiedicat de problemele copilăriei și adolescenței la fel ca noi, la un moment dat. Fotografiile spun povești vii și ne oferă o impresie despre modul în care au trăit și au crescut vedetele înainte de a ajunge pe covorul roșu.

Născută pe 28 martie 1986, la Lenox Hill, Manhattan, New York. Părinții ei sunt Cynthia Louise și Joseph Germanotta și avea doar patru ani când a început să cânte la pian. În 2006, a început să înregistreze și a luat numele de scenă Lady Gaga. Este o cântăreață celebră, compozitoare, producătoare, actriță și femeie de afaceri. A avut un succes masiv cu filmul „A star is born”.

S-a născut cu numele de Beyoncé Giselle Knowles la 4 septembrie 1981, în Houston, Texas. S-a înscris la cursuri de dans la Școala Montessori St. Mary din Houston. Interesul ei pentru muzică și interpretare a început la vârsta de șapte ani. Prin provocări, a evoluat și a devenit cântăreață, actriță, producător, dansator, regizor și femeie de afaceri. Este căsătorită cu Jay-Z și au trei copii împreună.

S-a născut în Los Angeles, California, la 4 iunie 1975. Părinții ei sunt actorii Jon Voight și Marcheline Bertrand, care s-au despărțit în 1976. S-a alăturat liceului Beverly Hills și mai târziu s-a înscris la Lee Strasberg Theatre Institute pentru cursuri de actorie. Acum, Angelina Jolie este o celebritate în domeniul actorie, al filmului și al activismului.

Născut în Saint Joseph de o mamă adolescentă, tatăl său a plecat de acasă atunci când avea doar cinci luni. A locuit în Saint Joseph și Detroit, Michigan, înainte de a se stabili la East Detroit la 12 ani. A început să cânte rap la 14 ani și a devenit cunoscut sub numele de Eminem. Astăzi, Eminem este un cunoscut rapper, producător și actor.

S-a născut pe 14 septembrie 1983. Mama ei a crescut-o după ce a divorțat de tatăl ei, care era șofer de taxi. Cariera ei muzicală a început la vârsta de 16 ani și a ajuns la cinci premii Grammy în 2006. Cel mai bun hit al ei este Back to Black. Amy Winehouse a murit după ce a băut mult alcool și s-a drogat, pe 23 iulie 2011, la vârsta de 27 de ani.

S-a născut pe 7 august 1975 și a crescut în Africa de Sud. S-a alăturat școlii de artă la vârsta de 13 ani. La 15 ani, mama ei l-a împușcat și ucis pe tatăl său abuziv. La 16 ani, s-a mutat la Milano și s-a stabilit la New York la 18 ani. Actoria a început în 1996. Acum, Charlize Theron este o vedetă în industria cinematografică, cu câteva hit-uri masive, inclusiv Fast & Furious și Mad Max.

S-a născut la 11 noiembrie 1974, în Los Angeles, California. Părinții lui se numesc Irmelin și George DiCaprio, care au divorțat atunci când era încă un mic copil, lăsându-l să fie crescut de mama sa. A crescut într-o familie foarte săracă și într-un cartier înconjurat de prostituție și crime. Astăzi, Leonardo DiCaprio este un actor și om de afaceri celebru.

Născută în Bay City, Michigan, pe 16 august 1958, a urmat liceul Rochester Adams. La vârsta de cinci ani, mama ei a murit de cancer la sân, așa că a fost crescută de o mamă vitregă. În 1976, s-a alăturat programului de dans al Universității din Michigan. Madonna a devenit o cântăreață, actriță, producător și autor de mare succes.

Bruce Willis a fost dat afară din farmacie. Ce s-a întâmplat

Recomandarile noastre