Tatăl lui Britney Spears, anunț trist despre celebra cântăreață

Tatăl lui Britney Spears, anunț trist despre celebra cântăreață
Din 2008, când a fost internată într-o facilitate psihiatrică pe fondul problemelor pe care le avea, Britney Spears nu a avut deloc un parcurs ușor. Tatăl celebrei cântărețe a avut de atunci tutela acesteia, dar și dreptul de a avea în grija averea ei, care se ridică la suma de 60 de milioane de dolari.

Toți fanii Britney țin minte momentul din 2007, când aceasta s-a ras în cap într-un salon din Tarzana, California, dar și momentele care au urmat, când cântăreața a pierdut custodia copiilor săi. Tatăl lui Britney, Jamie, a fost din 2008 tutorele legal al star-ului pop, după ce o instanță a decis că nu se poate îngriji singură din cauza problemelor psihice. 

Britney, acum în vârstă de 39 de ani, a încercat să-și refacă viața sub tutela tatălui grijuliu, dar se pare că lucrurile nu stau tocmai roz. În vară, avocatul Samuel D. Ingham III a convins-o pe câștigătoarea premiului Grammy să acționeze în instanță pentru a ieși de sub tutela tatălui, atât ea cât și averea integrală pe care aceasta o deține. Conform unor surse CNN, avocatul nu îi mai permite lui Britney să-și vadă tatăl, influențând-o pe aceasta.

Nu și-a mai văzut fiica de 4 luni

O sursa a declarat pentru CNN că Britney Spears se confruntă în prezent cu „provocări în curs de desfășurare cu sănătatea ei mintală”, la două luni după ce Ingham a spus că clientul său nu are „capacitatea de a da o declarație verificată în orice scop în acest caz”.

Sursa foto: Facebook

La rândul său, Jamie Spears spune că nu și-a mai văzut fiica de 4 luni și că relația dintre ei doi era ok până în vară, când a intervenit avocatul blondei. Acesta a menționat că își iubește fiica și îi e foarte dor de ea: “Îmi iubesc fiica și mi-e foarte dor de ea. Când un membru al familiei are nevoie de îngrijire și protecție specială, familia trebuie să fie acolo, așa cum am făcut în ultimii 12 ani, pentru a o proteja și iubi în continuare necondiționat pe Britney. Voi oferi în continuare dragoste neclintită și o protecție acerbă împotriva celor cu interese și a celor care încearcă să îi facă rău ei sau familiei mele”, a încheiat Jamie Spears. 

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp