A zărit un strop de talent și a încurajat-o și așa a ajuns mare vedetă. Acum e rândul ei să se laude cu el. Așa e în viață!

Pavel Stratan a împlinit 50 de ani

Cleopatra Stratan (18 ani) este vedetă internațională și are șase recorduri în Guinness World Records. Anul acesta, a remixat piesa «Zunea Zunea», lansată inițial în 2008, și a devenit un hit internațional în aproape toată Asia. Însă, cel care a văzut marele ei talent a fost tăticul Pavel Stratan. Cleopatra avea doar 3 ani când a devenit vedetă cu ”Ghiță”.

”Tati…azi (n.r. 11 noiembrie) împlinești 50 de ani! Sunt anii pe care, jumătate din ei i-ai petrecut zi și noapte alături de mine! Îți doresc încă tot atâția ani înainte, să trăiești până îți vei vedea strănepoții! Îți mulțumesc pentru tot efortul și dragostea necondiționată! Te iubesc! La mulți ani!”, a scris Cleopatra Stratan.

Pavel Stratan: ”Azi e ziua mea, dar eu știam de ieri”

Unul dintre cei mai creativi și originali artiști de peste Prut, Pavel Stratan compune, produce și interpretează de peste 16 ani.

Printre albumele artistului putem aminti pe cel mai important, „Amintiri din copilărie”, lansat în patru volume între anii 2004 și 2011. Cea mai de succes piesă a sa este „Eu beu”.

După ce a devenit cunoscut în România, Pavel Stratan a colaborat cu artiști importanți de la noi precum Ioana Ignat, CRBL, Jorge și Anna Lesko.

Pavel Stratan  este mândru tătic și de băiat. Cezar Stratan are doar 11 ani și deja este un artist de succes, făcându-i mândri pe sora lui mai mare, Cleopatra, și pe tatăl lui, Pavel Stratan. Recent, puștiul a lansat piesa ”Altă dată”, care a devenit un hit vizualizat de peste 5 milioane de persoane.

La 11 ani, Cezar Stratan este deja un artist cu vechime, dat fiind că puștiul cântă de la 4 ani alături de tatăl lui. De altfel, el nu este la primul hit, în noiembrie 2017, Cezar lansând alături de sora lui Cleopatra piesa si videoclipul „Mami”, o poveste cu un mesaj emotionant.


Mario Fresh se filma cântând în momentul în care copiii Andreei Esca, Alexia și Melkior s-au luat la ceartă. I-a pozat

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri