Tenismena și-a șters conturile de pe rețelele de socializare. Nu mai vrea să fie găsită de nimeni

Tenismena și-a șters conturile de pe rețelele de socializare. Nu mai vrea să fie găsită de nimeni
Chiar dacă a căpătat celebritate, Emma Răducanu simte nevoie să respire și să nu mai fie bombardată cu mesaje și a luat o decizie radicală.

Britanica de origine română are nevoie de multă liniște, așa că a șters toate conturile de pe rețelele de socializare în luna ianuarie.

Tenismena spune că a fost distrasă de toate comentariile pe care le-a citit. Ea a câștigat un singur trofeu la US Open 2021, apoi ceva s-a întâmplat și cariera ei nu mai e la fel de înfloritoare. “După Australian Open, mi-am șters WhatsApp și Instagram de pe telefon. De atunci, trăiesc sub o mică piatră.

Am simțit că în anumite momente e mai bine să mă concentrez doar pe mine și am fost mulțumită de viața mea, fără aceste rețele sociale. Am învățat că indiferent ce faci, dacă e bine sau rău, sunt oameni care vor fi împotriva ta. Cred că negativitatea este o parte din social media.

„Cu doar două minute înainte de meci, dormeam în camera de tratament”

Acum nu mă mai afectează atât de mult, pentru că nu mai permit eu să mă afecteze. Mi-e foarte bine așa. Sincer, nu m-am simțit bine înaintea meciului, m-am hotărât să joc cu 20 de minute înainte.

Emma Răducanu, mai decisă ca niciodată să ia un nou titlu

Cu doar două minute înainte de meci, dormeam în camera de tratament. Sunt mândră că am ieșit pe teren și am câștigat”, a spus Emma Răducanu, citată de BBC. Sportiva s-a retras din cinci meciuri în sezonul trecut, iar în 2022 a avut mai multe probleme medicale.

Și-a angajat un nou antrenor

În acest moment, Emma spune că se simte foarte bine și e hotărâtă ca anul acesta să revină în forță și să câștige un titlu. Ea și-a angajat un nou antrenor, e vorba de germanul Sebastian Sachs și a stabilit cu acesta o perioadă de probă.

„Probăm până la sfârșitul anului și vom vedea cum merge! Până acum a mers bine! Am făcut o săptămână cu el până acum și cred că are o personalitate foarte calmă. Am pornit la drum și sunt încântată”, a mai spus Emma Răducanu.

Recomandarile noastre